Fosta soție lui Mihai Gruia (ex-Akcent), primele declarații după divorț: „Între noi, sentimentele...”

Fosta soție lui Mihai Gruia, Laura, a făcut primele declarații după divorț. Ce spune Laura despre despărțire.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


După zece ani de căsnicie, Mihai Gruia de la Akcent și soția lui și-au spus adio, iar acum femeia a făcut primele dclarații despre despărțire.

Laura a dezvăluit într-o emisiune TV cum a decurs divorțul de Mihai, bărbatul alături de care are două fetițe.

Fostul membru al trupei Akcent şi soţia lui s-au căsătorit în anul 2018, iar şase ani mai târziu au devenit părinţi pentru prima dată. Venirea pe lume a Nataliei le-a bucurat sufletele şi, la scurt timp după, ei au mai înfiat o fetiţă pe nume Ana. Naşii de botez au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

Citeste si: Roxana Ciuhulescu a ajuns la capătul puterilor: „Dărâmată fizică și mental...”

Citeste si: Cosmin Cernat, detalii din culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV

Citeste si: Dr Ovidiu Peneş: Ce este şi cum se tratează celulita. Sfaturi pentru a scăpa de celulită

La câteva luni de la vestea care a uimit pe toată lumea referitoare la divorț, s-a aflat în ce relație sunt cei doi. Până în prezent, cei doi au fost extrem de discreți în legătură cu divorțul.

Cum se înțeleg Laura și Mihai după divorț

„Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. (...) Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Mie mi se pare că am...

Mi se pare un divorț frumos, ideal. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. (...) Nu ieșim zilnic la cafele și ne povestim lucruri intime, nu. Între noi sentimentele sunt închise și pot apărea (n.r. probleme când își refac viața) dacă unul dintre parteneri nu a trecut peste sentimentele de iubire. Singura noastră temere a fost vizavi de copii și cum îi va afecta”, a explicat Laura, la o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate