Roxana Ciuhulescu a ajuns la capătul puterilor: „Dărâmată fizică și mental...”

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre un moment extrem de dificil din viața sa. Ce a pățit vedeta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Roxana Ciuhulescu a ascuns multă vreme ce a pățit la scurt timp după ce a devenit mamă.


In articol:

Fosta prezentatoare TV a suferit de depresie postnatală, iar perioada de după prima naștere a fost extrem de complicată pentru vedetă, care a clacat din cauza stresului și a nesomnului.

Ce a simțit imediat după ce a născut

Invitată într-o emisiune TV, Roxana Ciuhulescu a povestit ce s-a întâmplat cu ea, de fapt.

Citeste si: Cosmin Cernat, detalii din culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV

Citeste si: Florin Busuioc se întoarce pe scena unde a făcut infarct! Cine îl va supraveghea atent în timpul spectacolului

Citeste si: O fetiță de 6 ani din România, agresată sexual de un bărbat de 52! Agresorul e văr cu tatăl micuței. Mărturii cutremurătoare

După prima naștere a fost o perioadă foarte grea în viața mea. Nu aș vrea să mă autovictimizez. Am depășit de mult acea perioadă, însă a fost foarte greu și asta datorită în special oboselii. Oricum, de felul meu sunt o persoană care doarme puțin.

Țin minte că în 2008, când am născut pe 14 februarie primul copil, în maternitate nu am dormit absolut deloc, când am ajuns acasă, în primele zile, nu știu dacă am ciupit 15-20 de minute între alăptări, drept pentru care oboseala și-a spus cuvântul.

De felul meu sunt o persoană care plânge foarte rar și foarte greu, nu sunt genul de smiorcăită. Atunci, însă, după cinci zile nedormite eram dărâmată fizic și mental. Și plângeam foarte des. Nu mai aveam nici poftă de mâncare. Eu am luat 24 de kilograme în prima sarcină. În două luni, am dat jos 26 de kilograme. Am slăbit enorm, de nesomn, oboseală, stres", a spus, Roxana Ciuhulescu într-o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate