Fostul fotbalist Ștefan Nanu a ieșit din izolare după ce intrase în contact cu doi politicieni infectați

Fostul fotbalist Ștefan Nanu a stat două sptămâni în izolare după ce intrase în contact cu primarul Devei și cu administratorul public al orașului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Fostul mare jucător al Rapidului, Stelei și al echipei naționale, Ștefan Nanu (51 de ani) și-a refăcut viața în 2016, când s-a însurat cu frumoasa handbalistă vâlceană Olivia Costache. Cei doi au gemeni, o fetiță, Maria Tabita, și un băiețel, Eduard Ștefan, de 4 ani. Nanu a jucat și în străinătate, între 1999 și 2003, când a apărat cu mult succes culorile olandezilor de la Vitesse Arnhem.

Citeste si: Mama lui Ciprian Marica intervine în scandalul în care este implicat fiul ei. Ce a spus femeia? „Sunt valori...”

Citeste si: Scandalul momentului. Iubita și amanta lui Marica față în față. Ce au făcut cele două

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

În perioada pandemiei, Ștefan Nanu a fost nevoit să stea în izolare, vreme de două săptămâni, după ce a intrat în contact cu primarul Devei și cu administratorul public al orașului, care ulterior s-au dovedit că sunt infectați cu coronavirus. ”Nu a fost așa greu să stau în izolare. La câteva zile ne mai aducea provizii un prieten. Au venit și autoritățile în verificare, dar nu mi-au făcut nici un test”, a povestit Nanu în presa vâlceană. 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate