Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Bernadett, blondina cu forme de fotomodel de la ”Puterea Dragostei”; finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, a decis să facă o schimbare uriașă când vine vorba de ”rotunjimile” corpului său.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Ce face o femeie când se desparte de partenerul de viață? Face o schimbare! Iar dacă unele femei simt nevoia să își schimbe culoarea părului sau stilul de a se îmbrăca, sunt altele care își doresc schimbări radicale. Iar printre acestea, și Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, blondina luând, de curând, decizia să meargă la un medic estetician celebru și să se ”tuneze”. Dar nu oricum, ci să o facă într-un mare fel...


In articol:

 

Astfel, ne-au dezvăluit sursele WOWbiz.ro, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei vrea să impresioneze și mai mult decât o făcea până acum când vine vorba de apariții publice. Iar din acest motiv, alături de Manuela de la ”Puterea Dragostei”, blonda Bernadett a decis să își pună silicoane.

Bernadett
Bernadett, fotomodelul de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Da, e adevărat. Ne vom opera în aceeași zi, la același medic. Și vă spun, la ce pregătește Bernadett cu operația va fi din categoria ”Nu s-a mai văzut așa ceva”. E mai bine pentru amândouă să ne operăm în același timp, ne susținem reciproc. Oricum, sunt nerăbdătoare să văd noile noastre busturi, sunt convinsă că va fi ceva cu totul și cu totul special, ceva deosebit”, ne-a spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

”Da, îmi voi pune silicoane. Philip o să moară de ciudă, și așa se uita numai după fetele cu sânii mari. Acum o să îi am uriași, 480 de ml în fiecrae, așa că o să leșine. Dar nu o să mai aibă ocazia să îi vadă decât la WOWbiz.ro, în poze. Așa că, să mă... urmărească”, ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bernadett și Philip de la ”Puterea Dragostei” s-au despărțit, dar tot se mai iubesc

„Niciodată nu mi-a plăcut să o văd că plânge, mai ales când știu că e din vina mea. Îmi e greu și mie cu greul ei. Și eu o iubesc din toată inima mea, cum n-am iubit pe nimeni. O iubesc mai mult decât îmi iubesc familia. Sufăr și eu cu ea. Dacă începe să plângă, plâng și eu cu ea. Dacă o văd supărată și eu sunt supărat. Multă lume nu înțelege că eu chiar o iubesc. Ne iubim mult, doar că avem unele chestii mici, copilăroase. Mi se pare copilăresc rău să fii geloasă din nimicuri. I-am explicat că nu e ok, avem o vârstă, suntem persoane publice și nu e frumos să refuzăm pe cineva când facem poze. (...) Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te voi iubi mereu, așa cum ești, numai să schimbi geloziile la tine. O să plănuim nunta aia, o să avem cei mai frumoși copii. Te iubesc mult de tot”, a declarat Philip de la Puterea dragostei.

Bernadett
Bernadett si Philip s-au despartit, dar se iubesc

Bernadett și Bianca de la ”Puterea Dragostei”, scandal pentru trofeu

”Bianca m-a dezamăgit foarte tare! Pentru cei care nu știu, o parte a ultimului act, noi l-am înregistrat în Istanbul, iar după acea parte a finalei, am intrat în cameră împreună cu Bia. Ea mi-a spus atunci, ”Berna, orice ar fi, dacă eu câștig, trofeul o să ți-l dau ție, orice ar fi, fiindcă îmi ești dragă și îmi ești prietenă, îmi ești apropiată”. Eu am crezut-o iar...”, a povestit Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Actorul face acuzații fără precedent la adresa artistei: „Este îndrăgostită de scandal! Doar ca să ia copiii, ea…”

Ceaiul de cătină: Medicamentul natural suprem pentru creșterea imunității. Iată cum trebuie preparat

Andi Moisescu, testat pozitiv cu Covid-19! În ce stare se află celebrul prezentator tv: „Sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!

Codin Maticiuc s-a infectat cu noul coronavirus: ”Nu, nu este o glumă macabră... Este o realitate!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies