Fostul iubit al Andreei Mantea a dat lovitura vieții! Cristi Mitrea a luat centura neagră la jiu-jitsu și a devenit luptător ninja! FOTO

Cristi Mitrea a luat centura neagră, fiind ajutat de amicul său cel mai bun, Tudor Mihăiță.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cristi Mitrea a luat centura neagră la jiu-jitsu, cel mai mare succes al carierei sale de până acum. Luptător de MMA, fostul iubit al Andreei Mantea a fost îndrumat de cel mai bun prieten al său, Tudor Mihăiță, fiul actorului George Mihăiță, care are mai multe centuri negre. (vezi cum și-a bătut joc Cristi Mitrea de Margherita de la Clejani)

Citeste si: Felicitări! Fotografia care i-a pus pe jar pe prietenii Andreei Mantea

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei

Citeste si: Ce note au luat la Bac Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea! E o surpriză pentru toți

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Înainte de examenulcare a avut loc în week-end, Mitrea a fost într-un cantoment de pregătire în Bulgaria. „Am primit astăzi din partea profesor Carausu Ciprian un mare compliment. Mare! Mai ales că e din partea unui om care ne cunoaște. A zis: "bătrâni, bătrâni, dar îmi crește inima când văd cum vă mișcați. Sunteți cei mai buni din sală!”, a postat Cristi.

Cristi Mitrea a luat centura neagră: "Îți mulțumesc că mi-ai transmis această pasiune"

Apoi, după un examen ținut în București,Mitrea a intrat în posesia centurii negre. Emoționat, el a postat un mesaj dedicat lui Tudor Mihăiță. “Sunt foarte multe de spus. Sunt mulți care merită mulțumirile mele și dragostea mea. Aș vrea însă să rămână asta despre mine și despre el! Dacă am ajuns până aici, înseamnă că nu te-am dezamăgit!”, a postat Mitrea.

„Înseamnă că o luăm de la capăt, tot back to back, tot în această familie frumoasă pe care ai crescut-o, condus-o, îndrumat-o. Îți datorez foarte multe și îți mulțumesc că mi-ai transmis această pasiune, că sunt unul dintre cei câțiva care au evoluat direct sub aripa ta. Sper, cândva, să ne revedem aici cu ai noștri!”, a mai scris Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea a luat centura neagră: "Ai muncit mult, o meriți din plin!"

„Te iubesc! E pentru sufletul meu dar despre tine! În sfârșit, ninja negru și eu! Acum o luăm de la început. Avem ceva important aici. Avem o legătură atât de puternică încât trece de barierele prieteniei. Noi suntem o familie!”, a mai scris Mitrea.

„Felicitari baiatu meu! Esti Ninja in toata regula acum.... Meritat si bun si frumos si tot ce vrei... Bravo frate ,frumoase si sincere cuvinte... Ai muncit mult, o meriti din plin!... Te-ai chinuit 10 ani sa ajungi la centura neagra și acum o sa îți ia încă atât sa se decoloreze, sa ajungă iar alba.”, i-au transmis amicii lui Cristi Mitrea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fostul iubit al Andreei Mantea s-a combinat cu o actriță celebră? Cristi Mitrea și Anca Dinicu au fost pe plajă să vadă răsăritul! FOTO

Fostul iubit al Andreei Mantea și-a găsit sufletul pereche: „Să găsiți pe cineva care se uită la voi...” FOTO

Fostul iubit al Andreei Mantea l-a amenințat pe Abi Talent, enervat că l-a jignit pe Alex Velea: „Îmi doresc să-l prindă Velea pe Babyanus ăla. Dacă-l prind eu...”

Fostul iubit al Andreei Mantea a fost jignit crunt de o femeie! Vezi de la ce a pornit scandalul în care a fost implicat Cristi Mitrea!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua - Alexandra și Mădălina, ceartă la cuțite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies