Fostul iubit al Andreei Mantea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani după ce rezultatele au confirmat că a consumat substanțe interzise: „Pe-asta să nu o mai luați la...”

Cristi Mitrea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani într-o postare recentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cristi Mitrea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani după ce în presă s-a relatat că rezultatele de la INML au confirmat că a consumat mai multe substanțe interzise. “Au zis la știri cà Marghe avea în ea:... (numele unor substanțe interzise, n.r.)! Nici Covid19 nu intra dacă bătea la ușă. P'asta să nu o mai luați la petreceri că e pagubă la casa omului Vă lasă pe uscat!”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea. (vezi cum a dansat Margherita la bară)

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Viorica de la Clejani, criză de nervi după ce a văzut rezultatul analizelor Margheritei

„Cine e?”, a întrebat o amică a lui Cristi Mitrea. „Artist/vedetă/ceva ce noi doar visăm să ajungem”, a răspuns acesta. “Oare parintii ce declaratii mai fac acum, dupa ce inainte jurau ca e clean?”, a scris altă prietenă. „Nu e treaba noastră! Suntem aici just for the fun”, a explicat Mitrea. Fata Clejanilor a așteptat cu sufletul la gură rezultatele de la INML și chiar dacă acestea ar fi putut și plătite de tatăl ei, acesta e refuzat.

Cristi Mitrea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani. A consumat un cocktail de substanțe

Astfel, Brigada Rutieră a achitat 1.200 de lei pentru a primi rezultatul probelor biologice ale Margheritei. Ea a primit rezulatele testelor de sânge de la INML care au dezvăluit că vedeta consumase un cocktail de substanțe înainte de a se urca la volan. Margherita consumase anterior și alte substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente.

Cristi Mitrea şi-a bătut joc de Margherita de la Clejani. A fost testată cu aparatul etilotest

Chiar în ziua în care a apărut știrea, Margherita a postat pe pagina sa de socializare o fotografie care o înfățișează tristă. “Melancolia este fericirea de a fi trist!!! Oare, cine ar putea "asa"?”, a scris Margherita. „Nu melancolia este fericire ci un cocktail de drogulete....dupa care sa mai si conduc”, a comentat un internaut.

Margherita de la Clejani a ajuns în atenția presei după ce la sfârșitul lunii mai a intrat cu mașina într-un autotorism parcat regulamentar de pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. Fiica Clejanilor a trezit suspiciuni în rândul anchetatorilor ajunși la fața locului, astfel că a fost testată cu aparatul etilotest. Pentru că reazutatul a ieșit negativ, dar totuși fata nu se comparta normal, oamenii legii au decis să o testeze și cu Drugtesutul, rezultând că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Rezultatele analizelor de sânge de la INML au fost predate poliției.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Când se redeschid școlile? Anunț ferm de la Guvern. Toți elevii sunt vizați

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Prima reacție a Margheritei de la Clejani după ce rezultatele de la INML ar fi confirmat că a consumat substanțe interzise: „Cine ar putea așa?”

Margherita de la Clejani, din nou la poliție! Rezultatele analizelor de sânge de la INML ar fi scos adevărul la iveală. A consumat un cocktail de stupefiante?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies