Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost primit în audienţă de prim-ministru! Alex Bodi s-a dus în Republica Guineea pentru a trata cumpărarea unei mine de aur! FOTO

În Republica Guineea, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost primit în audienţă de prim-ministru.

Autor: Matei Vaihan

În urmă cu o lună, pe vremea când Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu formau încă un cuplu, cei doi despărţindu-se pe 27 decembrie, iubitul blondei a fost primit în audienţă de un prim-ministru al unei ţări africane. Alex Bodi a fost într-o călătorie de afaceri în Guineea şi l-a întâlnit pe şeful guvernului, Ibrahima Kassory Fofana. Bodi s-a fotografiat alături de premier, de doi funcţionari, dar şi de unul din partenerii săi de afaceri.

( vezi motivul pentru care Alex Bodi i-a criticat pe preoţii veniţi la sfinţirea Catedralei Neamului)

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost primit în audienţă de prim-ministru:  “A fost o zi încununată de succes“

“A fost o zi încununată de succes“, a postat Bodi. WOWbiz.ro a dezvăluit că holdingul la care lucrează Bodi va deţine până la sfârşitul acestui an o mină de aur în Republica Guineea, iar anul viitor va deschide o nouă bursă, Karatbars Digital Stock Exchange, iar de pe 4 iulie 2019, oricine va putea tranzacţiona aur la valoarea de 100 KBC pentru un gram de aur.

Fostul iubit al Biancăi a fost primit în audienţă de prim-ministru. Alex Bodi lucrează într-o companie specializată în vânzarea de aur 

Recent, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost primit în audienţă de prim-ministru. Bodi este partener al omului de afaceri croat Josip Heit, deţinătorul Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu şi-a sărbătorit iubitul! Anunţul care i-a făcut pe toţi să se gândească la nuntă! "Din septembrie, pentru totdeauna"

Bianca Drăguşanu, gesturi romantice de ziua iubitului. Au petrecut în doi, cu şampanie şi declaraţii siropoase. N-ai mai văzut-o niciodată pe blondă atât de îndrăgostită. VIDEO!

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş...

Mâine 6 semne zodiacale primesc veștile pe care le așteptau de o viață! Balanțele își găsesc sufletul pereche

CE LE FĂCEA Visarion Alexa femeilor care veneau la spovedit! Adevărul s-a aflat abia acum

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cine îl bântuie pe Regele Charles. Dezvăluiri incredibile despre coșmarurile sale

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies