Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu are o vilă de mare şmecher în oraşul natal! Uite cum arată casa cu etaj şi mansardă a lui Alex Bodi! FOTO

La Mediaş, fostul iubit Biancăi Drăguşanu are o vilă de mare şmecher în oraşul natal.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii lui Alex Bodi ştiu că fostul iubit al Biancăi Drăguşanu - cei doi despărţindu-se pe 27 decembrie - are o vilă de mare şmecher în oraşul natal. Născut la Mediaş, Bodi s-a fotografiat recent în faţa casei sale, care pare să fie nou-nouţă, aceasta având etaj, mansardă, iar în faţa acesteia se află un garaj încăpător.

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu are o vilă de mare şmecher în oraşul natal. Alex Bodi trece tot mai rar pe acasă

“Acasă”, a postat Bodi, care ajunge tot mai rar pe la Mediaş, mai ales din cauza deselor călătorii de afaceri. Bodi este partener într-o companie specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. (vezi motivul pentru care Alex Bodi este supărat pe preoţii care au venit la sfinţirea Catedralei Neamului)

fara descriere

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu are o vilă de mare şmecher în oraşul natal. Alex Bodi a strâns bani frumoşi

E clar că fostul iubit al Biancăi Drăguşanu are o vilă de mare şmecher în oraşul natal. Bodi a strâns deja bani frumoşi de când se află în companie, iar o parte din câştiguri a fost investită în casa din Mediaş.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate