Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare: „Am înțeles că fata lui este implicată în prostituție”

Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare despre tânăra dispărută.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Fostul iubit al Luizei Melencu este în stare de șoc de când a aflat de dispariția iubitei sale. Alexandru și Luiza Melencu s-au despărțit cu doar o seară înainte de dispariția fetei, iar vestea că este de negăsit a căzut ca un trăsnet pentru el și pentru familia sa.

Alexandru ar fi ajuns în țară, din Italia, unde lucra, pentru a fi audiat în cazul dispariției Luizei la mijlocul lunii aprilie.

fara descriere

Contactat, tânărul susține că nu a mai fost sunat de procurori încă din luna aprilie, atunci când bunicii Luizei i-au anunțat dispariția.

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2019. Energiile zodiei tale sunt interpretate de înțelepții din Orient

Citeste si: Doliu în politică! Fostul vicepreședinte al Parlamentului a murit la 69 de ani! De ce boală suferea

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Culiță Sterp! A recunoscut totul: ”Voiam să fie ceva mai mult” EXCLUSIV

Tânărul spune că tocmai se despărțise de Luiza și că a încercat să dea de ea după ce a fost dată dispărută, dar fără succes. „Nu m-a audiat nimeni. Nu am fost chemat nicăieri”, a spus la Digi24 Alexandru Duță.

Fostul iubit al Luizei Melencu crede că ea este în viață

Întrebat dacă a fost vreo echipă de procurori la el acasă și dacă a fost anunțat că urmează fie audiat, tânărul a negat.

„Eu am vorbit doar seara cu ea. A doua zi dimineața a dispărut, a fost răpită. Nu părea în niciun fel. Ne-am cam certat puțin și am luat amândoi o decizie să ne despărțim, în seara respectivă”, a spus Duță. El a adăugat că a încercat să o contacteze pe Luiza, după ce fata a fost dată dispărută, dar nu a reușit să ia legătura cu ea.

„Nu-mi venea să cred așa ceva. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Cred că este în viață,” a mai spus el, potrivit sursei anterior menționate.

„Din cate am auzit, cred ca sunt mai multi implicați. Da, eu nu cred că este moartă. Cred că este victima lui Gheorghe Dincă. Am înțeles că și fata lui este implicată în prostituție”, a spus Alexandru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate