Fostul preot Cristian Pomohaci, căutat de polițiști inclusiv la spital! Care e motivul

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost căutat de autorități chiar și la spital, iar motivul e cât se poate de serios.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Fostul preot Cristian Pomohaci a fost căutat de polițiști chiar și la spital, după ce bărbatul a refuzat să vină în fața judecătorilor. El este acuzat că în perioada 2012-2017, timp de cinci ani, nu a declarat la ANAF veniturile totale pe care le avea din închirierea unor imobile.

  De asemenea, prejudiciul ar fi de 700.000 de lei. Cristian Pomohaci este nevoit să vină în instanță. Conform unui post de televiziune, nu s-a prezentat la niciun termen, având patru la număr. S-a cerut un mandat de aducere și s-a cerut spitalului din Braşov să precizeze cu exactitate în ce perioada a fost interpretul internat, ce boală a avut şi ce medic l-a ingrijit.

  Citeste si: Ce se întâmplă cu trupul modelului Constantin Toma, la 5 luni de la deces

  Citeste si: Un bărbat a întâlnit o femeie cu 10 ani mai tânără, au făcut sex timp de o săptămână, dar a descoperit ceva ce l-a stupefiat. Acum nu mai are scăpare!

  Citeste si: ”Spintecătoarea de la morgă” a născut de ziua ei: ”Fiecare an care trece, parca viața îmi ia mie şi îţi dă ție”

  S-a mărit familia lui Cristian Pomohaci!

  Fostul preot, decăzut din drepturi, Cristian Pomohaci, este foarte fericit, după ce a aflat că familia sa s-a mărit cu încă un membru. Ba mai mult decât atât, Cristian Pomohaci chiar a și notat pe rețelele de socializare un mesaj în acest sens. Așa cum spune și fostul preot, în familie a venit o fetiță numită Ioana.

  "Mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a binecuvântat încă odată casa, dăruindu-ne-o pe IOANA !..Târgu Mureș , 03.04.2019", a scris Cristian Pomohaci.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate