Fostul soț al Doiniței Dolănescu își vinde limuzina! Petru Boico: ”Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț de un an!” FOTO

Petru Boico a fost primul soț al Doiniței, actuala nevastă a lui Ionuț Dolănescu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Petru Boico a fost primul soț al Doiniței, actuala nevastă a lui Ionuț Dolănescu. Despărțirea dintre Petru (48 de ani) și Doinița s-a lăsat cu scandal, bărbatul acuzând faptul că a fost înșelat."Inainte de a divorta, ma insela cu Ionut Dolanescu de un an. L-a ales pentru numele lui. A sarit de pe un pod pe calul lui Fat-Frumos! (...) Intr-o seara, cand m-am intors de la serviciu, am gasit un bilet de la Doina prin care ma ruga sa nu o mai caut pentru ca si-a gasit fericirea. Am intuit din start ca a plecat la el!", a povestit atunci Petru, foarte supărat. 

Citeste si: Fiii lui Ion Dolănescu au intrat în politică după ce au împărțit averea uriașă a tatălui lor! Ionuț Dolănescu s-a înscris recent în PSD,  iar Dragoș este deputat în Costa Rica!

Citeste si: Tudorel Filimon, ”Nea Popa” din ”La Bloc”, veste cruntă la tribunal! Actorul a pierdut definitiv un proces cu miză financiară

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Doinița are astăzi trei copii cu Ionuț Dolănescu și este stabilită în Statele Unite cu familia, în timp ce Petru a devenit și el tatăl unui băiețel care a împlinit de curând 4 ani. Efectele pandemiei se fac resimțite însă și la Chișinău, localitatea de baștină a lui Petru, primul soț al Doiniței Dolănescu anunțând recent că își vinde rulota de lux cu care își deschisese acum ceva timp o firmă de transport. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate