Fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri! Ionică a explicat mesajul melodiei: „Reflectă bogăţia şi sărăcia sufletească a unora” FOTO

Amicii lui Ionică Băngală au aflat că fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri. Ionică Băngală s-a separat de manelistă acum mai bine de 3 luni şi s-a mutat la Zărneşti, oraşul său natal, unde se ocupă de vânzarea de maşini la mâna a doua. (vezi transformarea şocantă a Nicoletei Guţă după ce şi-a vopsit părul violet)

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

Citeste si: Fiul cel mare al Nicoletei Guţă a împlinit 21 de ani! Manelista l-a ridicat în slăvi pe Gabriel: „Soarele meu, ești sufletul și inima mea!”

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Nicoleta Guţă! Fostul ei soţ s-a combinat cu o cântăreaţă de muzică populară: „Am o inimă care oferă întotdeauna iubire!” FOTO

Fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri. Ionică a colaborat cu trupa Kompact Band

El a fost solicitat de nişte amici care au un studio muzical în Piteşti să joace într-un videoclip al piesei “Nu se merită”, al trupei Kompact Band din acelaşi oraş. Ionică joacă rolul unui bărbat care vrea să-şi împace prietenul cu iubita cu care nu se mai înţelege.

Fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri: "Aşteptăm părerile voastre!” 

Nu mai e un secret că fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri. Ionică a şi explicat care este mesajul piesei: “O melodie care reflectă bogăţia şi sărăcia sufletească a unora. Vă pupăm şi aşteptăm părerile voastre!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: