Vedete

Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

Puțină lume știe că Nicolae Guță a fost la un pas să se sinucidă. Ce s-a întâmplat cu celebrul cântăreț de manele. Acesta a povestit un moment dificil.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică de petrecere, iar celebritatea i-a adus extrem de multe beneficii. Puține persoane știu, însă, că acesta a avut o tentativă de sinucidere, iar motivul este unul de-a dreptul neașteptat.

„Regele manelelor” a încercat să se sinucidă din cauza unei femei. Totul era să se sfârșească din cauza unei femei care i-a pus capac la momentul respectiv. Aceasta ar fi încercat, la rândul său, să se otrăvească.

Nicolae Guță a povestit despre acest moment greu din viața sa în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: "Am scos un singur pantof și am văzut o parte din mesaj. Atunci și-a dat seama că e de la mama ei. Am izbucnit în plâns, nu puteam să respir". Mesaj cutremurător pentru o mireasă, de la mama ei!

Citeste si: Dan Badea a devenit tătic! Ce nume neobișnuit a primit micuțul

Citeste si: Andreea Mantea, apariție sclipitoare! Internauții au tăbărât imediat cu întrebările: "Ești însărcinată?"

Eu am știut pas cu pas unde se va ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: „Fraiere, încă nu e timpul!” Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță la emisiunea „Poveștiri adevărate”.

Nicolae Guță a slăbit 30 de kilograme în câteva luni

Atunci când a cunoscut-o pe Cristina, femeia alături de care a și ajuns în fața Ofițerului Stării Civile, Nicolae Guță s-a schimbat spectaculos. A slăbit mai bine de 30 de kilograme și și-a schimbat stilul de viață.

„Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme.

Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, declara Nicolae Guță în 2016, când a luat pe toată lumea prin surprindere cu noul său look.

Între timp, acesta a mai pus la loc câteva kilograme, iar anul acesta ar putea deveni dată pentru a 12-a oară.