FOTO! N-a mintit, chiar a prezentat moda! Uite-o pe sora Adrianei Bahmuteanu acum 14 ani, la un eveniment organizat de mama lui Naomi Campbell!

Anca, sora Adrianei Bahmuteanu, a fost fotomodel acum aproape 15 ani si a prezentat creatiile unei case de moda in prezenta mamei lui Naomi Campbell.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAnca, sora mai mica cu un an a Adrianei Bahmuteanu, le-a marturisit prietenilor sai ca a fost manechin la “Compania Artistica Costin Marculescu” si ca, la un concurs din 1999, a obtinut  “Premiul al II-lea, Sectiunea fotomodele”. fara descriereCum nimeni nu a prea crezut-o, Anca a postat niste fotografii din acea perioada, de la o prezentare de moda tinuta in martie 2000, cand avea 22 de ani, organizata la Cazinoul Casa Vernescu. Invitate de onoare: Printesa Lia a Romaniei si Valerie Campbell, mama celebrei Naomi Campbell. Alaturi de manechinele Scolii Costin Marculescu am prezentat creatiile Casei Ellis”, a explicat Anca. fara descriereLa acelasi eveniment au participat Nick si Delia, de la cunoscuta trupa N&D, cu care sora Bahmutencei s-a pozat, emotionata.fara descriereAnca (randul de sus, in dreapta, in negru) prezentand moda acum 14 ani!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate