FOTO! Uite cum arata vila lui Adrian Paunescu de la Breaza! Dupa moartea poetului, familia a scos "Casa Rosie" din circuitul turistic!

Vila lui Adrian Paunescu de la Breaza a fost scoasa din circuitul turistic pentru ca familia nu a mai dorit sa investeasca in aceasta dupa moartea poetului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAdrian Paunescu a intrat in posesia vilei de la Breaza la inceoutul anilor '80, cand cariera sa era in expansiune.fara descriere Dupa desfiinarea Cenaclului Flacara, in 1985, in urma unui spectacol la Ploiesti, vila a fost confiscata, dar poetul a reintrat in posesia ei imediat dupa Revolutie.fara descriere Ulterior, Paunescu a fost de acord sa o transforme intr-o pensiune botezata "Casa Rosie”, care oferea 18 locuri de cazare in 9 camere. fara descrierePrintre atuurile pensiunii se numarau curtea imensa, peretii decorati cu farfurii, motive traditionale si trofee vanatoresti, dar si pivnita in care se gaseau vinuri alese.fara descriere Dupa moartea lui Paunescu, din 5 noiembrie 2010, familia a retras pensiunea din circuitul turistic, probabil pentru ca intretinerea ei ar fi costat mai mult decat banii incasati de la turisti.fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate