Fotografia cu Daniela Gyorfi care a încins internetul! Cum s-a pozat artista la 50 de ani

Daniela Gyorfi s-a pozat foarte sexy! Internauții au reacționat imediat la fotografiile artistei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Daniela Gyorfi a ”rupt” tiparele frumuseții și a pozat super-sexy, apoi a încărcat imaginile pe internet. Din fotografii se poate observa că artista este mândră de corpul ei tonifiat, iar îmbrăcată într-o rochie semi-transparentă transmite multă încredere.

Ba mai mult decât atât, nici internauții nu au stat deoparte, ba chiar i-au comentat Danielei Gyorfi la fotografii.

fara descriere

„Superba rochie, ca si tine de atfel!❤❤❤Iti vine super!😘😘 / Wauu superba🌹💋 / Esti o frumoasă / Te iubesc, ești o scumpă 😍😍😍 / Arăți foarte bine❤🤗💐”, sunt reacțiile admiratorilor.

Daniela Gyorfi i-a făcut un scandal monstru soţului! "Am făcut o criză de nervi, recunosc!"

"În urmă cu ceva timp, George mai impresaria două fete de 18-19 ani şi la un moment dat le-am luat şi pe ele la OTV, la Dan Diaconescu, să cânte, să promoveze o piesă. Au intrat puştoaicele în platou şi, ce credeţi? Vine mama lor la mine şi mă întreabă dacă îmi place melodia? Eu i-am spus că da şi că nu mai este ca pe vremuri, să fie obligatoriu să câştigi festivaluri ca să te lansezi. Şi atunci a căzut bomba! Femeia mi-a zis că oricum ea are în plan să i-o bage pe una dintre fete pe gât impresarului ca să fie sigura că-şi dă interesul pentru trupă. Ea nu ştia că eu cu George suntem împreună şi mi-a zis, mai pe româneşte că vrea să o bage pe una dintre fiicele ei în patul lui. Instantaneu m-am schimbat la faţă şi am răbufnit! M-am dus la George şi i-am spus că dacă în secunda aia nu pleacă cu....e alea de acolo, înnebunesc. Am făcut o criză de nervi, recunosc!", declarat Daniela Gyorfi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate