Fotografia de început de an școlar care a terifiat internetul! O fată și-a făcut o poză în curtea casei sale fără să știe că în spatele ei este un șarpe

Forografia de începu de an care trebuia să fie specială este una cu adevarat memmorabilă pentru o fată care începea clasa a șaptea. Mama fetei a vrut să îi facă o fotografie în curtea casei, dar a observat că în spatele fetei era un șarpe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Fata începea clasa a șaptea și mama i-a propus să îi facă câteva fotografii în curtea casei lor.

Citeste si: Babi Minune a dat lovitura! Manelistul și sora lui au scos o melodie care ”rupe” topurile

Citeste si: Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Citeste si: Fiica secretă a Mihaelei Borcea este o adevărată bombă sexy: „Te iubesc, fetiţa mea frumoasă!”

O mamă a vrut să îi facă fiicei sale o poză în curtea casei sale. Detaliul șocant pe care l-a observat în timp ce făcea pozele a făcut înconjurul internetului

Mille a vrut să îi facă fiicei sale o poză în curtea casei sale. Detaliul șocant pe care l-a observat în timp ce făcea pozele a șocat tot internetul

Mama a observat că în spatele fetei, lângă copac era un șarpe care părea că se apropie de fată.

„Doamne, a fost îngrozitor! I-am făcut două poze și i-am ‘zâmbește, scumpo!’. Apoi am văzut șarpele”, a spus Mills, mama fetei, conform al.com.
Mama fetei și-a păstrat calmul pentru nu a o panica pe fată.
„I-am spus ‘Brooke, vino aici’ și ea s-a uitat la mine ca și cum nu am terminat de făcut pozele, așa ca i-am spus din nou să se îndepărteze de copac. I-am spus-o calm, dar sunt sigură că fața mea transmitea cu totul altceva.”, a mai declarat mama fetei, îngrozită.

fara descriere

Cu toate acestea, femeia a postat fotografia pe rețelele de socializare și toți prietenii au rămas îngoziți. 

„Clasa a șaptea va începe. A apărut un prieten care ar vrea să meargă cu ea. Booke a fost norocoasă că el (n.red. șarpele) se uita la ea de parcă ar fi deja plin. #șarpe pe copac, #prima zi de școală”, este mesajul scris de mama lui Brooke, pe Facebook. 

Fotografia, nu doar că a devenit virală, dar a stârnit îngrijorare în rândul internauților. Întrebările despre starea de sănătate a fetei au început să curgă, iar mama fetei i-a asigurat că fata nu a fost atinsă de șarpe. 

Unii internauți mai curajoși au apreciat fotografia și au spus că este cea mai bună fotografie care ar fi putut marca începutul anului școlar. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate