Fotografie foarte rară cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ea se va ocupa de înmormântarea regretatului artist

Nu mulți o cunosc pe sora lui Petrică Mîțu Stoian, cea care se va ocupa de înmormântarea regretatului artist din Mehedinți!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Petrică Mîțu Stoian urmează să fie condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, după cum mărturisea colega lui de breaslă, Steliana Sima. Regretatul artist din Mehedinți a murit subit, sâmbătă seara, pe patul de spital, unde se afla în stare gravă. Maestrul urma un tratament în urma unor complicații post-covid, care i-ar fi adus sfârșitul.

Acum, sora lui, cea care se și ocupă de înmormântare, a fost de acord să i se facă autopsie cântărețului, pentru că procurorii au solicitat acest lucru. Prima dată, sora lui Mîțu Stoian nu a fost de acord ca fratelui ei să i se efectueze necropsia. 

Citeste si: Promisiunea pe care Petrică Mîțu Stoian i-a făcut-o băiatului său de suflet, înainte să moară: ”A sperat ca Alin să-i ducă cântecul mai departe”

Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo”, a spus sora celebrului artist, la Antena 3.

Nu foarte mulți oameni o cunosc pe sora lui Mițu Stoian, aceasta stând departe de lumina reflectoarelor.

În imaginea de mai jos, Petrică Mîțu Stoian apare lângă sora lui (cea blondă), mama lui îmbrăcată în costumul național, iar mai apoi cea care i-a fost PR și se ocupa de spectacolele lui. 

Petrică Mîțu Stoian, sora si mama lui

Petrică Mîțu Stoian, sora si mama lui

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A fost de comun acord"- bzi.ro

Petrică Mîțu Stoian îi ducea dorul mamei sale

Cu ceva timp înainte să-și piardă viața, Petrică Mițu Stoian mărturisea, în cadrul unei emisiuni TV, că îi este dor de mama lui și că ar face orice să mai vorbească cu ea măcar cinci minute. 

Mama nu mai este, din păcate, și îi duc dorul. Mi-aș dori să stau cu ea de vorbă, măcar cinci minute, dar nu se mai poate. Mi-e dor, mi-e dor de ea, am fost copilul ei cel mai bun.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, că în ultimii ei ani de viață, eu i-am fost ca un părinte. Am ținut-o ca pe un copil. Au murit împăcați și fericiți despre mine și despre frații mei, că suntem bine realizați și puși acolo unde ne-am dorit să fim. S-a bucurat de evoluțai mea ca om în viață”, a mărturisit Petrică Mîțu Stoian despre mama lui, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Cum ar fi vrut Petrică Mîțu Stoian să fie înmormântarea lui. Și-a cântat sfârșitul într-o melodie: ”Jucați, lume, chiuiți, pe mine mă pomeniți”

Petrică Mîțu Stoian si mama lui

Petrică Mîțu Stoian si mama lui

[Sursa foto: Captură Video]

Petrică Mîțu Stoian si mama lui

Petrică Mîțu Stoian si mama lui

[Sursa foto: Captură YouTube]

Petrică Mîțu Stoian si părinții lui

Petrică Mîțu Stoian si părinții lui

[Sursa foto: Captură YouTube]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Botgros, profund îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ”Dumnezeu își alege oamenii acolo sus”

Cum ar fi vrut Petrică Mîțu Stoian să fie înmormântarea lui. Și-a cântat sfârșitul într-o melodie: ”Jucați, lume, chiuiți, pe mine mă pomeniți”

Ionuț și Simona, finii lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de tristețe după moartea acestuia: ”Nașule drag, ai rupt o bucățică din inima noastră”

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Este răsturnare totală de situație! Anunț pentru cei vaccinați cu DOUA DOZE

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Toată țara este îndurerată! Femeia cu care președintele și-a împărțit viața a murit! Munca medicilor a fost în zadar

VIDEO – Laurențiu Reghecampf, în lacrimi după ce i-a murit copilul: „Nu e un moment deloc ușor…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies