Fratele Anamariei Suru, principalul suspect în cazul uciderii ei! Ce s-a întâmplat când i-au făcut testul cu poligraful

Fratele Anamariei Suru a devenit pricipalul suspect în cazul uciderii ei, din cauza trecutului violent. Ce au descoperit anchetatorii când i-au făcut testul poligraf.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Anamaria Suru a plecat de la casa fratelui ei, cu mașina, la magazin. Atunci, 18 aprilie, a fost ultima dată când ânăra de doar 29 de ani fost văzută în viață.

Câteva zile mai târziu, pe data de 22 aprilie, trupul neînsuflețit a fetei a fost găsit într-o râpă dintr-o pădure din localitatea Secu, nu departe de Reșița. Anchetatorii au crezut, inițial, că fata a făcut un gest necugetat și șia pus capăt zilelor, mai ales că fratele ei le povestise că Anamaria Suru i-ar fi spus că nu mai vrea să trăiască.

Medicii legiști au făcut necropsia trupului și au aflat că fata fusese ucisă și că suferise mai multe traumatisme în zona capului și în zona abdomenului, iar fratele ei a devenit principalul suspect în cazul acestei crime.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Cum arată acum spitalul pe care Alex Bodi îl ridică în Uganda! Proiectul de suflet la care iubitul Biancăi Drăgușanu participă financiar

Citeste si: Gestul SECRET FABULOS făcut de Gigi Becali! Nimeni nu ştie cât a ajutat această familie! "Ne-a dat 10.000 de lei". Vezi cine l-a impresionat pe milionar! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Accident cumplit în Sâmbăta Mare! Doi copii, dintre care unul de doar 11 luni, au murit

fara descriere

Fratele Anamariei Suru a cerut să-i fie făcut testul cu poligraful

Pentru a-și demonstr nevinovăția în cazul uciderii surorii sale, bărbatul le-a spus anchetatorilor că vrea să fie supus testului poligraf. Răspunsurile date de el au fost sincere și el a trecut testul.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că fratele Anamariei Suru are un trcut violent, fapt ce i-a făcut pe polițiști să-și îndrepte atenția asupra lui. În luna martie el și-a bătut actuala iubită și i-a rupt o mână, iar el s-a ales cu dosar penal. Femeia a cerut și un ordin de protecție împotriva lui, dar l-a retras ulterior și s-a împăcat cu el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate