Fratele lui Dani Mocanu are din nou probleme. Bărbatul a cerut să fie eliberat din arestul la domiciliu

Problemele nu se mai termină pentru familia Mocanu. Fratele manelistului are probleme și a solicitat să părăsească arestul la domiciliu.


In articol:

Fratele lui Dani Mocanu  a stat câteva luni în arest preventiv la Penitenciarul Mioveni, iar la începutul lunii mai, Nando a fost plasat în arest domiciliu. Acum, bărbatul vrea să scape și de această pedeapsă.

Citește și: VIDEO| Dani Mocanu s-a enervat la culme! Manelistul nu mai scapă de probleme: „Ne folosim de imaginea altora pentru a avea beneficii! O să te dau în judecată!”

Cei doi frați au ajuns în arest după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie. Întâmplarea a avut loc în luna august a anului trecut. Prima dată, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele său a fost băgat după gratii. Judecătorii au decis, ulterior, ca și fratele lui Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu.

mocanu

Dani Mocanu și Nando se află în arest la domiciliu.

[Sursa foto: Facebook]

De ce vrea Nando să iasă din arestul la domiciliu

In acest dosar, Dani Mocanu și fratele său Nando Mocanu, sunt cercetați pentru tentativă de omor. După ce a fost eliberat din penitenciar, fratele cântărețului le-a cerut magistraților să îi aprobe schimbarea domiciliului, cerea fiind aprobată de judecători.

Citeste si: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment- kanald.ro

Citeste si: Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască- stirileprotv.ro

Problemele nu au încetat pentru Nando Mocanu, iar acum se confruntă cu probleme de sănătate.

De curând, a venit cu o nouă cerere în fața magistraților. El a cerut permisiunea părăsirii domiciliului, în scopul efectuării unor acte medicale. Mai exact, bărbatul a trebuit să ajungă la medicul stomatolog.

Magistrații i-au permis tânărului să-și rezolve problemele medicale, însă Nando trebuie să respecte cu strictețe regulile impuse de instanță, altfel riscă să se întoarcă din nou în penitenciar.

Citește și: Dani Mocanu are un plan după ce va ieși din arest la domiciliu! Care este primul lucru pe care îl va face artistul după eliberare: „Le-am promis de multe ori”

„Soluția pe scurt: În temeiul art. 221 alin. 6 C.proc.pen., admite cererea, formulată de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, aflat în stare de arest la domiciliu, şi permite acestuia să părăsească imobilul în care locuiește în data de 10.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 și în data de 17.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 pentru a se deplasa la Clinica *****situată în****, în scopul efectuării unor acte medicale. În temeiul art.

221 alin. 4 C.proc.pen., atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, inclusiv a perioadei în care i s-a permis acestuia să părăsească domiciliul, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Soluţia se comunică IPJ Argeş- Serviciul de Investigații Criminale- Biroul de Supravegheri Judiciar.”

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment- radioimpuls.ro

Dani Mocanu se declară nevinovat în acest caz

Chiar dacă Dani Mocanu este judecat în același dosar cu fratele său, manelistul se consideră nevinovat. Acesta a mărturisit că nu a participat la încăierare, ci doar a intervenit pentru a îi despărți.

mocanu

Dani Mocanu se declară nevinovat în acest caz.

[Sursa foto: Facebook]

Fratele manelistului a declarat, de asemenea „Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”.

Dani Mocanu a declarat, de altfel, că este vorba de autoapărare în privința fratelui său.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, atac direct către edilul orașului în care locuiește: „Fii atent ce spun. Nu mă ia nimeni de fraier”

VIDEO | Ea este sora lui Dani Mocanu. Diana a împlinit vârsta de 18 ani și a primit o mașină de lux

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies