Frații Gogan, după scandalul colosal cu Selly: "Suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul a fost de 30.000 de euro!"

Vloggerii buzoieni Răzvan și Andra Gogan s-au împăcat recent cu Selly, dar au recunoscut că diferendul cu el le-a afectat serios veniturile.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Certurile dintre vloggerii Andra și Răzvan Gogan, buzoienii stabiliți cu familia în Capitală, și celebrul Selly au pornit anul trecut, după ce frații au lansat piesa "Stricați o generație", ale cărei versuri aminteau de Selly si Mimi. Evident, Selly a reacționat și a declanșat o companie împotriva rivalilor, soldată cu pierderi majore pentru frații Gogan, așa cum au declarat chiar aceștia, după împăcarea recentă cu Selly.

Citeste si: Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, când s-a lăsat de școală și câți bani face la concerte?

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Selly, răspuns dur pentru Elena Merișoreanu, după ce solista a declarat că ”5Gang nu are logică”! ”E normal să nu înțeleagă, a crescut în altă generație”!

"Ai spus niste lucruri pe care nu le-ai verificat inainte. In momentul acela au picat toate colaborarile, eu fiind si managerul Andrei (Gogan, n.r.), vorbisem cu foarte multe firme si reusisem sa semnez cu trei sau patru clienti foarte mari si in total suma pierduta la trei ore dupa ce ai postat tu clipul cu raspunsul la piesa noastra, a fost de 30.000 de euro. Si 100.000 de abonati. Munca pierduta dupa patru luni de documentare. Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte. In plus, m-am imbolnavit", a povestit sincer Răzvan Gogan în vlogul de împăcare al lui Selly.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Câți bani câștigă cu adevărat Selly, vloggerul adolescenților! Afacerile tânărului de 18 ani, care abia la anul dă BAC-ul, s-au extins

Selly, pocnit zdravăn, pe scenă, de o sexy dansatoare! Erau de față sute de oameni, iar cel mai cunoscut puștan din România a fost la un pas să cadă din picioare VIDEO

Câți bani face vloggerul Selly din Youtube! Suma este uriașă, dar nu e nici pe departe cea mai mare din România. Doi ieșeni ”produc” 1.500 dolari pe zi doar din această platformă

Vloggerul Selly, la un pas să moară după explozia unei centrale termice! Doi oameni și-au pierdut viața în tragedie! Liderul 5Gang avea 4 ani și a scăpat printr-o minune |...

Andra Volos, în mașină cu un alt bărbat în timp ce Bogdan Mocanu își plângea bunicul. Cine este persoana misterioasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies