Frații Gogan, după scandalul colosal cu Selly: "Suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul a fost de 30.000 de euro!"

Vloggerii buzoieni Răzvan și Andra Gogan s-au împăcat recent cu Selly, dar au recunoscut că diferendul cu el le-a afectat serios veniturile.

Autor: Petru Luca

Certurile dintre vloggerii Andra și Răzvan Gogan, buzoienii stabiliți cu familia în Capitală, și celebrul Selly au pornit anul trecut, după ce frații au lansat piesa "Stricați o generație", ale cărei versuri aminteau de Selly si Mimi. Evident, Selly a reacționat și a declanșat o companie împotriva rivalilor, soldată cu pierderi majore pentru frații Gogan, așa cum au declarat chiar aceștia, după împăcarea recentă cu Selly.

Citeste si: Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, când s-a lăsat de școală și câți bani face la concerte?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Selly, răspuns dur pentru Elena Merișoreanu, după ce solista a declarat că ”5Gang nu are logică”! ”E normal să nu înțeleagă, a crescut în altă generație”!

"Ai spus niste lucruri pe care nu le-ai verificat inainte. In momentul acela au picat toate colaborarile, eu fiind si managerul Andrei (Gogan, n.r.), vorbisem cu foarte multe firme si reusisem sa semnez cu trei sau patru clienti foarte mari si in total suma pierduta la trei ore dupa ce ai postat tu clipul cu raspunsul la piesa noastra, a fost de 30.000 de euro. Si 100.000 de abonati.

Munca pierduta dupa patru luni de documentare. Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte. In plus, m-am imbolnavit", a povestit sincer Răzvan Gogan în vlogul de împăcare al lui Selly.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies