Selly, răspuns dur pentru Elena Merișoreanu, după ce solista a declarat că ”5Gang nu are logică”! ”E normal să nu înțeleagă, a crescut în altă generație”!

Vloggerul Selly i-a dat replica Elenei Merișoreanu după ce aceasta a declarat că versurile trupei 5Gang nu au nici o logică. 

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Selly, cel mai influent vlogger din România, este și solistul trupei 5Gang, o formație care abordează stilul Trap, la mare modă printre tineri. ”Fenomenul 5Gang” a fost însă taxat ca fiind ”lipsit de logică” de către Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni la TVR 1. 

fara descriere

”SOS în cantități industriale, femeia ta îmi dă târcoale”, sunt versurile fredonate de toți puștanii, despre care Elena Merișoreanu a spus că nu le înțelege. ”Important e să dai din cap, asta e! N-are nici o logică! Nu văd logica!”, a spus Elena Merișoreanu. 

fara descriere

Selly a râs de sprâncenele Elenei Merișoreanu

Selly a răspuns printr-un video postat pe Youtube și și-a ”asumat” toate versurile. 

”O nu, n-are nici o logică! Mă, dar mie mi se pare că-i place, adică zâmbește un pic, nu?... Nu știu câtă logică au versurile noastre, într-adevăr, dar versurile nu trebuie să aibă ca element central logica. Ele, prin natura lor, sunt cu figuri de stil, cu chestii mai subtile, diferite combinații. Adică nu sunt toate la modul propriu, simplist”, a spus Selly. 

Citeste si: Cum arată și ce face iubita vloggerului Selly? Smaranda este la liceu și deja pozează provocator pentru fanii de pe Instagram

Citeste si: Câți bani câștigă cu adevărat Selly, vloggerul adolescenților! Afacerile tânărului de 18 ani, care abia la anul dă BAC-ul, s-au extins

Citeste si: Vloggerul Selly, la un pas să moară după explozia unei centrale termice! Doi oameni și-au pierdut viața în tragedie! Liderul 5Gang avea 4 ani și a scăpat printr-o minune | DEZVĂLUIRI

fara descriere

”Este normal ca Elena Merișoreanu să nu înțeleagă noua generație. Ea a crescut în altă perioadă. Pe de altă parte nu poate decât să mă bucure că se duce vorba de proiectul ăsta și penetrează din ce în ce mai multe zone de public. (...) Mi se pare foarte amuzant cum e cu sprâncenele... așa!... Băi... nu înțelege nimic!”, a mai glumit liderul trupei 5Gang. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate