Frații Huidu au pus ochii pe o proprietate în Brăila! Dacă îi iese asta cârcotașului, se umple de bani

Șerban Huidu e la un pas să dea o lovitură care să-i umple buzunarele. El și fratele lui revendică o proprietate din județul Brăila.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Șerban Huidu, fratele lui, Vlad și tatăl, Florin, au făcut front comun pentru recuperarea unei proprietăți în localitatea Însurăței, județul Brăila.

Ei au dat în judecată autorităile bărilene pentru stabilirea dreptului de proprietate pentru un imobil însă în primă fază, magistrații de la Judecătoria Brăila au declinat competența materială a dosarului.

Cârcotașul Șerban Huidu a pus ochii pe o proprietate în Brăila! Proces pe legea 10

Dosarul a ajuns în acest moment la Tribunalul Brăila, acolo unde următorul termen va avea loc peste doar două săptămâni. Șerban și Vlad Huidu (ultimul reprezentat de tatăl celor doi, Florin Huidu) au cerut în instanță retrocedarea unei proprietăți confiscate de regimul comunist, pe care familia cârcotașului o deținea prin zonă. Astfel, frații Huidu au făcut solicitarea conform celebrei legi 10/2001, coroborată cu legea 165/2013, ambele făcând referire la modul de retrocedare sau despăgubire a unor imobile preluate abuziv de regimul comunist.

Pârâți în acest proces sunt Comisia Locală de APLICARE A Legii Fondului Funciar Însurăței și Comisia Județeană pentru Stabiliea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Brăila.

Conform legii, în cazul în care bunurile care fac obiectul retrocedrii au fost înstrăinate, titularul va trebui să-l compenseze pe deținătorul de drept al acestuia. Astfel, Șerban și Vlad Huidu s-ar putea alege cu o sumă frumușică de pe urma acestui proces, dacă nu cu o proprietate în Însurăței.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Șerban Huidu intervine în scandalul cu Emily Burghelea: „Să vă fie rușine că acceptați violența”

Citeste si: Vin vremuri grele în familia Huidu! Soția și socrul ”cârcotașului” au înfățișări decisive la tribunal

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

 

Cârcotașul Șerban Huidu a pus ochii pe o proprietate în Brăila! ”Veteran” în televiziune și radio

Șerban Huidu este unul dintre veteranii media din România. El realizează de 20 de ani emisiunea Cronică Cârcotașilor, după ce cu 5 ani înainte își făcuse debutul în Radio. El a lipsit o perioadă de câțiva ani de pe micul ecran, după accidentul de mașină provocat de el în octombrie 2011.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

Socrul lui Șerban Huidu, executat silit pentru 18 milioane euro!!! Toate imobilele deținute de fostul senator Matei Vintilă ar putea fi puse sub sechestru

Fratele lui Şerban Huidu s-a lăsat de actorie şi s-a apucat de kempo: “Vă aşteptăm la antrenamente”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Februarie 2021: Racii vor rezolva problemele adunate

Denise Rifai a ŞOCAT toată România! Ce a putut face în emisiune? Politicianul a rămas mască

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ce nu știai. Cum decurge o întâlnire între un pilot și un OZN. „Seamănă cu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies