Fuego, dupa 30 de ani din nou in bratele invatatoarei sale!

Autor: A.N.C.
 
Săptămâna trecută, Paul Surugiu, pe numele lui de scena Fuego, a ajuns şi în locul său natal, la Turda, acolo unde a avut parte de emoţii cât casa şi unde a reîntâlnit-o, după 30 de ani, pe învăţătoarea sa, cea care l-a învăţat să recite primele poezii şi care i-a pus pentru prima oară creionul în mână! 
 
 
Întâlnirea a fost emoţionantă, iar cei doi şi-au amintit de perioada în care Paul, azi artist îndrăgit de toată România, făcea diverse năzbâtii pe
la şcoală, dădea mici spectacole în clasă şi cânta în timpul orelor. Iată ce a mărturisit Fuego, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro:
 

 

 
“ E un sentiment interesant, ce nu prea poate fi descris în cuvinte, să-ţi revezi, după 30 de ani plini, în care s-au întâmplat atâtea, pe cea care ţi-a format şi ţi-a aşezat pentru prima oară stiloul în mână. Au fost ani minunaţi, cei în care am pus bazele educaţiei, iar învăţătoarea mea era atunci la început de carieră şi a ştiut să ne ambiţioneze pe fiecare în aşa fel încât să devenim oameni mari. Cred în dascăli şi cred că ei sunt cele mai importante fiinţe din viaţa unui tânăr, dincolo de părinţi! 
 
 
Nu am fost un elev model, dar nu făceam lucruri complicate.
Cântam în timpul orelor, îmi plăcea cel mai mult să organizăm serbări şi nu lipseam de la nici o manifestare artistică a şcolii. Asta mi-am dorit să fiu încă de pe atunci! Copilăria ne poartă prin ani şi ne păstrează cumva cu mintea limpede, mai ales atunci când ne trăiesc părinţii! Rămâneţi mereu copii!”
 
 
Fuego a strabatut tara in lung si in lat, zilele acstea, cu spectacolul sau "Testament", in care vorbeşte despre ţară, despre mamă, despre limba română şi despre valori pe care mulţi dintre noi le-am uitat.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Olivia Steer, victorie importantă în lupta pentru o moștenire uriașă! Decizie de ultimă oră a judecătorilor! EXCLUSIV

Destinul fabulos al celei mai sexy polițiste de frontieră din România! Tranformarea incredibilă a superbei Luiza: a ajuns de nerecunoscut dupa 5 ani de culturism!

Angela Rusu a devenit bunică. Artista este și ea însărcinată în luna a opta: "Cel mai intens si frumos sentiment"

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies