Fuego isi face de cap in Las Vegas! Avem imagini in exclusivitate cu el in America | EXCLUSIV

Paul Surugiu, alias Fuego, se afla in plin turneu in Statele Unite ale Americii. Artistul face spectacol pe intregul taram al fagaduintei, cantandu-le romanilor plecati acolo in cautarea unui trai mai bun.

Autor: Mihai Dragan

Plecat în America în turneu pentru românii din diaspora, Paul Surugiu-Fuego are parte şi de momente de relaxare, în care uită de tot şi se distrează la maxim. În prezent, se pare că Las Vegas-ul i-a pus gând rău, încercând să-i arate toate minunaţiile. Nefiind un amator de jocuri de noroc, Fuego face o mulţime de alte lucruri interesante, se plimba prin toate hotelurile, face poze atipice şi merge la spectacole de la care are de învăţat, după cum spune chiar el, arta adevărată a show-ului de calitate.

Artistul se află pentru prima oară în Vegas şi este impresionat de tot ce vede, spunând chiar pe pagina sa de socializare că oraşul ce nu doarme niciodată este o minune a lumii care l-a lăsat mască. Mai mult decât atât, Fuego încearcă să simtă din plin experienţa americană:

"Vegas e wow! E mai mult decât puteam crede eu vreodată şi eu nu sunt un om care să mai poată fi impresionat aşa uşor! Am vizitat o parte a Europei aici, în miniatură! Veneţia, realizată în detaliu, e poate unul dintre cele mai deosebite lucruri pe care le-am văzut! Deci sunt impresionat şi cred că Las Vegas nu e despre agitaţie şi nebunie. E despre relaxare, despre bucuria unei lumi care pare că n-are griji aici! Iar eu încerc să profit din plin de asta!

Am văzut câteva din cele mai remarcabile show-uri din lume, desfăşurări de forţe impresionate, care ne fac mici de tot, pe noi, europenii, la Cirque de Soleil! Cât despre povestea mea americană, ce face imediat trei săptămâni, n-am decât cuvinte de laudă.

M-am şi relaxat, mi-am pus ordine în gânduri, am muncit, m-am distrat, am trecut de la o temperatura la altă şi mi-am dat seama că tot acasă la mine, în România e cel mai bine!", a declarat Fuego in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

După întoarcerea din turneul acesta, Paul Surugiu pleacă într-un alt turneu naţional, în 15 oraşe ale României, debutând pe 14 martie. Spectacolul se va numi „TU EŞTI PRIMĂVARA MEA” şi se vrea a fi un omagiu adus muzicii româneşti de ieri până azi, având şi două invitate speciale – STELA ENACHE

şi MARINA FLOREA! 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii cutremurătoare din spatele morții Mariei, bătrâna de 79 de ani din Pașcani! A fost găsită fără suflare pe un câmp, după ce dispăruse de acasă: „Cum e posibil? Era...

Emilia Ghinescu a dezvăluit secretul frumuseții sale. La ce a renunțat artista pentru a-și menține silueta?

„Plâng în hohote” Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a văzut compunerea scrisă de Isa despre Mioara Roman. Ce a putut să spună micuța despre bunica sa

6 zodii vor fi pe culmile fericirii. Balanțele vor găsi soluții ingenioase pentru a face bani mulți

Decizia nopții la KREMLIN! Omul lui Putin declară JIHAD: Ținte legitime pentru...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Cea mai bună rețetă de iahnie de fasole. Ingredientele care îi dau un gust aparte

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies