Fuego, scrisoare emoționantă de Ziua României: „Dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, tu ai fi mai fericită”

Fuego a compus o scrisoare emoționantă cu ocazia Zilei Naționale a României.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Fuego se declară naționalist convins, așa că a compus o poezie care face pielea de găină tuturor românilor.

Citeste si: Bătaie la Puterea Dragostei! Ela nu a mai rezistat blestemelor Marianei și a luat-o la bătaie

Citeste si: Momentul șocant în care teroristul din Londra a fost prins și împușcat de polițiști! Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional

Citeste si: Mesajul trimis de Culiță Sterp persoanei care o face praf pe Carmen de la Sălciua pentru că-și editează excesiv pozele în Photoshop: "Nu știu cine ești, dar..."

Fuego, scrisoare emoționantă de Ziua României: „Dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, tu ai fi mai fericită”

Versurile emoționanate au fost postate pe Youtube acum două ore (de la momentul scrierii articolului) și deja a devenit virală pe Facebook.

„De ziua Națională, scrisoare către România mea! Mi-e drag de ea! Ascultați gândurile mele!”, este mesajul postat de artist pe contul lui de socializare la scurt timp după ce a publicat poezia pe Youtube. 

În poezie Fuego vorbește despre dezbinarea care s-a produs în România de-a lungul anilor, dar și despre istoria grea.

„Sunt sigur că dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, lucrurile ar sta diferit și tu ai fi mai fericită. Istoria te-a pedepsit de multe ori. Tot din cauza alor tăi ai fost păcălită și ai suferit de multe ori.”, sunt o parte din versurile pline de emoție scrise și recitate de Fuego. 

Internauții și-au arătat admirația față de creația artistului și i-au adresat cele mai frumoase gânduri în comentarii. 

„Am ascultat-o deja pe youtube, emotionanta scrisoare, din pacate cei care ne conduc nu le pasa de valorile noastre! Seara linistita drag artist!”, „Emoționant, și totodată foarte adevărat! ADMIRAȚIE, PREȚUIRE ȘI RESPECT! EȘTI UN ADEVĂRAT PATRIOT! FELICITĂRI!”, sunt doar două dintre comentariile de pe Facebook. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate