Fulgy, acuzații la adresa lui Ioniță de la Clejani! De acolo ar fi pornit toate problemele: "Scumpul meu tată mi-a făcut..."

Autor: Dragos Stefan

In articol:

Fulgy lansează noi acuzații la adresa familiei lui. De data aceasta, băiatul Clejanilor l-a luat în vizor chiar pe stâlpul familiei, Ioniță de la Clejani.
După numeroase controverse, Fulgy lansează alte atacuri controversate, prin care încearcă să-și justifice comportamentul extrem din ultima perioadă.

Din spusele lui, principalul responsabil pentru toate problemele sale ar fi tatăl lui. Pe rețeele de socializare, el a postat un clip în care din emisiunea lui Dan Capatos, în care Ioniță a negat că el a fost cel care a chemat poliția.
În completare, Fulgy a adăugat următoarele: „Scumpul meu tată mi-a făcut rău în toți anii aceștia”.
Totuși, reacția lui vine în contradicție cu o serie de declarații anterioare pe care tot Fulgy le-a făcut la adresa tatălui său.
„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (…)

Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează.

Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, spunea Fulgy.

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Fulgy se află în aceste momente în arest la domiciliu pentru 30 de zile

În această perioadă, Fulgy ține legătura cu oamenii din exterior prin intermediul rețelelor de socializare.
Deși aduce acuzații la adresa familiei sale, tot el este și cel care sare în apărarea familiei sale.

"Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul...

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate... Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta- Te naști singur și pleci singur", a declarat Fulgy, pe contul său de Instagram.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se simte băiatul Clejanilor, în arest la domiciliu? Fulgy, declarații surprinzătoare: "Nu știți care e adevărul! Suferință mare ca a mea..."

S-a aflat acum! Ioniță de la Clejani este prezent în certificatul de naștere al Ramonei și al fiului decedat: “Pentru mine moartea ar fi fost cea mai bună variantă“

Fulgy a uitat de arestul la domiciliu și s-a distrat alături de Babi Minune

Problemele cu banii se termină pentru Gemeni, Capricorni și încă 6 zodii

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar acum! Vestea momentului pentru acești români. Se poate ieși la PENSIE

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

L-a părăsit, dar acum plânge după Dragnea. Ce se întâmplă, de fapt, cu Irina Tănase

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies