Gabriela Cristea a cumpărat un cărucior pentru gemeni! Dezvăluiri despre sarcină

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Gabriela Cristea este gravidă cu cel de-al doilea copil, iar acest lucru a făcut-o să radieze şi mai mult. Alături de Tavi Clonda şi micuţa Bella Victoria Margot, Gabriela Cristea va avea tot sprijinul. Însă, alt lucru i-a pus pe jar pe admiratorii prezentatoarei tv: aceasta a cumpărat un cărucior pentru gemeni.
 
“La început de săptămână am fost în căutare de cărucior. Şi trebuie să iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este încă mititică şi trebuie şi ea să meargă în cărucior. Doi copii nu intră într-un singur cărucior. Am optat pentru un cărucior pentru gemeni, el aşa a fost gândit, dar poate să suporte mai multe configurări. Victoria s-a simţit foarte bine, s-a urcat în cărucior şi a început să râdă. Nu îi mai place varianta de landou, dar s-a simţit foarte bine şi cred că este varianta cea mai bună.

 

 
La primul copil, când ne-am dus să ne interesăm de cărucior, primul lucru pe care l-a întrebat Tavi a fost: «Suportul pentru bere unde este?». Eu m-am uitat la detaliile pentru noul bebeluş şi m-am uitat să aibă toate lucrurile de care are nevoie. Tavi s-a uitat mai mult la partea tehnică. Ne-am dus acolo cu scopul de a găsi ceea ce ne trebuie nouă, să ne ajute pentru momentele în care va veni noul bebeluş. Nu e chiar simplu! Putem să plecăm cu ambii copii de la spital, liniştiţi!”, a dezvăluit prezentatoarea, scrie Cancan.
 
“Se pare că ne-am ales căruciorul perfect pentru cele două prinţese din viaţa noastră!”, este mesajul pe care l-au scris cei doi pe social media, lângă fotografia cu căruciorul.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: