Gabriela Cristea a luat foc: "Bărbaţii au descoperit tândăveala şi stau acasă, aşteptând să vină femeia acasă cu banii"

Gabriela Cristea s-a supărat şi a răbufnit.

Autor: R.L.

Gabriela Cristea s-a enervat când a auzit ce principii de viaţă au unii tineri. Vedeta de televiziune a vorbit şi despre egalitatea între sexe şi i-a criticat pe toţi cei care nu muncesc, dar au pretenţia să pice banii din cer.

”Înţeleg că unii dintre voi vor să se îmbogăţească prin alianţă. Adică prin relaţii cu beneficii. N-am văzut pe niciunul dintre voi să spună că el crede, pentru că a citit în stele, că, dacă va munci suficient, va avea bani mulţi.

Nu, să pice bani din cer. De ce vă consideraţi cei mai de succes? Acea femeia care are succes şi poate să îşi facă toate poftele singură, de ce crezi că te-ar alege pe tine? De ce crezi că eşti mai de succes decât alţi concurenţi? Eu nu înţeleg chestia asta. Eu stau aşa şi aştept să vină Frumoasa din Pădurea Adormită. Bărbatul teoretic e cel care se duce, vânează, aduce vânatul acasă, partea materială, banii. Acum, bărbaţii au descoperit trândăveala şi stau acasă, aşteptând să vină femeia acasă cu banii”, a declarat, supărată, Gabriela Cristea.

”Femeile nu au cum să fie egale cu bărbaţii pentru că sunt sexe diferite şi natura ne-a înzestrat diferit. Femeia a dorit să se ţină cont şi de părerea ei. Această egalitate în drepturi a fost înţeleasă de fiecare aşa cum a considerat(...)

Dacă bărbatul poate să înşele, de ce să nu înşele şi femeia? Tot egalitate în drepturi”, a mai spus Gabriela Cristea, intrigată.

Gabriela Cristea e însărcinată a doua oară

La un an de când a născut-o pe Bella Victoria Margot, Gabriela Cristea a anunţat că este iar gravidă. Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit civil în aprilie 2015. Prezentatoarea de televiziune este însărcinată tot cu o fetiţă.

Deocamdată, Gabi şi Tavi nu au dezvăluit ce nume au ales pentru fiica lor cea mică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declaraţie a Adelei Popescu după ce a devenit iar mămică! "Este foarte mâncăcios, deocamdată cuminte"

Modalităţi eficiente de relaxare pentru a putea face faţă vieţii agitate

Hannelore a fost demascată! L-a căutat pe Raul după întoarcerea din Thailanda: „Mi-ai dat un fior şi m-au luat gândurile”

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

PFIZER a dat vestea momentului! Anunț bombă pentru cei care au făcut ambele doze. Toți trebuie să știe

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Olivia Steer e terminată. A șocat pe toată lumea. Andi Moisescu va muri de rușine

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies