Gabriela Cristea, infrangere grea la tribunal! Vedeta tv isi actionase fostul sot in judecata, dar instanta a decis suspendarea procesului EXCLUSIV

Gabriela Cristea il daduse in judecata pe Marcel Toader in 2016, incercand sa-si recupereze banii pe care acesta i-ar fi investit intr-o afacere in timpul casniciei.

Autor: Petru Luca

In vara lui 2013, Gabriela Cristea si Marcel Toader divortau si puneau punct mariajului de 5 ani, dar cei doi au ajuns la tribunal si in 2016, cand prezentatoarea a apelat la instanta pentru a-si recupera o importanta suma de bani pe care ea sustinea ca fostul ei barbat a investit-o intr-o afacere, in timpul casniciei. Vedeta tv declara atunci ca Toader avea acces la conturile sale pentru a transfera sume de bani, dar care trebuiau folosite in interesul ei, nu in interesul personal al domnului Toader sau al societatii acestuia.

Din pacate pentru Gabi Cristea, pe 20 aprilie, Tribunalul Bucuresti a suspendat judecarea cauzei, asa cum a cerut societatea lui Marcel, Blue Ciel SRL, care aparea si ea ca "parat" in speta. Cunoscuta prezentatoare poate face insa recurs la decizie, avand sanse sa-si recupereze, la un moment dat, prejudiciul cauzat de investitiile fostului sot. Iata mai jos hotararea instantei, asa cum apare ea pe site-urile de profil: 

"Solutia pe scurt: Admite excepţia de tardivitate a cererii modificatoare depusă de reclamantă şi invocată din oficiu. Constată decăderea reclamantei din dreptul de a mai modifica cererea de chemare în judecată, astfel cum această modificare a fost depusă la termenul de judecată din 23.02.2018. Cu cale de atac odată cu fondul. Admite cererea de suspendare a judecării cauzei formulată de către pârâta S.C. Blue Ciel S.R.L.

. În temeiul disp. art. 75 alin.1 din Legea nr. 85/2014, suspendă judecarea cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta CLONDA( fostă Cristea) DOINA GABRIELA în contradictoriu cu pârâtul TOADER MARCEL şi pârâta S.C. BLUE CIEL S.R.L.. În ceea ce priveşte soluţia dispusă asupra suspendării, cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20 aprilie 2018 ". 
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a fost intrebata despre relatia cu mama ei si de ce nu si-a luat adio de la ea cand a murit- Ce raspuns a dat Gabi

Gabriela Cristea si Sanziana Buruiana, intalnire neasteptata in parc! Ce sfaturi si-au dat mamicile si cum s-au pozat fetitele lor | EXCLUSIV

Gabriela Cristea din nou mamica? Ce a spus vedeta despre al doilea copil

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Intră în vigoare de la 1 iulie! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul. ESTE OBLIGATORIU

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

EXCLUSIV. România, umilită pe banii ei! Cât ne-a costat trocul politic de la Eurovision (VIDEO)

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies