Gabriela Cristea revoluționează războiul cu băncile! Procesul câștigat de vedeta TV le dă speranțe românilor. EXCLUSIV

O firmă a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea, dar vedeta a câştigat procesele.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

O firmă a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea, în două procese diferite. Primul dosar a fost înregistrat pe 15 februarie 2019, iar al doilea pe 23 iunie 2019. ambele având ca obiect „încuviinţare executare silită”.

În ambele dosare, Gabriela Cristea a avut calitatea de "debitor", în timp ce "creditor" a fost o firmă specializată în recuperarea de creanţe.( vezi cum a răspuns tatăl Gabrielei Cristea la întrebarea dacă şi-a violat fiica)

Citeste si: Gabriela Cristea, urare speciala pentru fiica sa! Iata ce mesaj frumos i-a dedicat vedeta la prima ei zi onomastica!

Citeste si: Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit religios. Imagini fabuloase de la nuntă

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

“Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul B.E.J. „Şerbănescu Valeriu” în dosarul de executare silită nr. 321VS/2019, privind pe creditorul INVESTCAPITAL LTD şi pe debitoarea CLONDA (fostă CRISTEA) DOINA GABRIELA.

Cu drept de apel pentru creditoare în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată azi, 25.02.2019,

prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei de judecată.”, a fost verdictul judecătorilor, favorabil Gabrielei, în primul proces.

S-a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea. Ea şi Tavi Clonda au datorii la bancă

La fel s-a întâmplat şi în celălat dosar: “Respinge, ca neîntemeiată, cererea. Cu apel în 15 zile de la comunicare pentru creditoare.

Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei, astăzi, 28.06.2019”. Firma specializată în recuperarea de creanţe nu a depus apel în nici unul din cele două dosare.

Verdictele în cazul Gabrielei Cristea survin într-un moment în care lupta românilor cu băncile și creditorii pare inegală și în defavoarea cetățenilor.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt datori la bancă, după ce s-au împrumutat în acelaşi timp. Pe 17 februarie 2017, Gabriela Cristea a semnat un contract de credit şi ipotecă mobiliară, împrumutând de la bancă suma de 89.900 de lei (aproximativ 20.000 de euro la cursul din acea perioadă). Gabriela a garantat cu contul  deschis la bancă, dar şi cu veniturile sale lunare. Tot pe 17 februarie, şi tot la aceeaşi bancă, Tavi Clonda a făcut un credit de 67.500 de lei (aproximativ 15.000 de euro), garanţiile fiind aceleaşi ca şi în cazul Gabrielei, contul şi veniturile. Astfel, cei doi s-au îndatorat dintr-un foc cu 35.000 de euro la instituţia bancară.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl Gabrielei Cristea a ajuns la azil, iar pe casa lui Eugeniu a apărut un anunț ciudat: ”Casă de vânzare” Cum comentează doamna Pușa, partenera bărbatului FOTO EXCLUSIV

Cântărețul Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea și-a iertat tatăl: "Sunt împăcată acum cu viața mea"

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Vaccinarea OBLIGATORIE pentru acești români! Ministrul Sănătății a făcut anunțul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies