Gabriela Cristoiu, detalii șocante! Tatăl său a pierit în condiții suspecte: „A murit la locul de muncă...”

Gabriela Cristoiu nu își poate reveni nici acum, după ce și-a pierdut tatăl. Vedeta a dezvăluit ce s-a întțmplat cu părintele său, iar detaliile sunt cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristoiu trece prin cele mai grele momente din viața sa. Zilele trecute, vedeta și-a pierdut tatăl, iar acum nu își poate reveni din șoc.

Aceasta a povestit în cadrul unui interviu drama prin care trece. Gabriela era foarte apropiată de tatăl său, iar dispariția fulgerătoare a părintelui său a fost una greu de acceptat. Bărbatul a murit la locul de muncă, iar acest lucru este și mai dureros pentru Gabriela.

Citeste si: S-a aflat cauza morții! De ce a decedat, de fapt, Luke Perry

Citeste si: Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Bianca Drăguşanu: „E bine atunci. Va, vai, vai!”

Citeste si: Momente grele pentru Simona Gherghe, cu câteva săptămâni înainte de a deveni din nou mamă! Ce se întâmplă cu fiica sa

Citeste si: Momente grele pentru Simona Gherghe, cu câteva săptămâni înainte de a deveni din nou mamă! Ce se întâmplă cu fiica sa

„El muncea foarte mult. Se trezea la 4. Nu avea concediu. A murit la locul de muncă. Cel mai mare şoc o să fie când o să merg să-l văd şi când o să-l înmormântez. Tata era singura mea familie. Nu am dormit de când am aflat. Sunt 24 de ore.

M-am certat cu toată lumea. Toată lumea era relaxată, eu voiam să se meargă acolo să se facă investigaţii. După ce s-a întâmplat l-au chemat pe unchiul meu. Este un moment foarte greu. Cu mama nu mă înţeleg, am sunat-o aseară să-i spun. Nu am mai vorbit cu mama de foarte mulţi ani. Ea nu a făcut mai nimic. Ei nu mai erau împreună de 20 de ani", a povestit Gabriela cu lacrimi în ochi.

Un alt coleg de-al tatălui Gabrielei a murit cu trei săptămâni înainte

Zilele trecute, vedeta și-a anunțat prietenii că tatăl său nu mai este.

„În seara zilei de 11 martie a murit cea mai bună persoană care a existat în viața mea. Poliția Română a fost incompetentă. Îngerași, mor oamenii pe capete. Să te odihnești în pace, tatăl meu! Îți dau viață de la mine numai să trăiești acum! Mi-ai dat totul și eu am rămas fără tine! Sunt mai singură....decât eram cea mai singură din lume!

A murit tatăl meu! Ai fost viață și sufletul meu! Cu 3 săptămâni alt coleg a murit!
😢😢😢😢😢😭😭😭
România😪😪😪” a scris Gabriela Cristoiu, pe pagina ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate