Gabriela Firea a fost surprinsă din nou circulând cu transportul în comun. De data aceasta, primarul Capitalei s-a plimbat cu tramvaiul 21

Gabriela Firea a mers prin București cu tramvaiul 21.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gabriela Firea s-a plimbat cu tramvaiul 21, pe ruta Gheorghe – Pasaj Colentina. Nu a trecut nici o lună de când primarul Capitalei a călătorit cu tramvaiul 41, imediat după ce a fost reluată circulația.

Dacă prima dată când a circulat cu tramvaiul Gabriela Firea a atras toate privirile, de data aceasta ea a fost mult mai discretă. Nu a anunțat înainte că avea de gând să meargă cu tramvaiul pentru că voia să verifice care sunt condițiile în care se călătorește.

Citeste si: Un nou caz șocant în România. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în plină stradă, apoi s-a sinucis!

Citeste si: Prima reacție a lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a aflat că nu are diplomă de Bacalaureat: „Am mari șanse la președinția României! Așa arată un om puternic”

Citeste si: Șoc în lumea muzicii! Un cunoscut cântăreț a fost ucis cu bestialitate în parc

fara descriere

Ce a declarat Gabriela Firea după plimbarea cu tramvaiul

„Am vrut să verific fără niciun fel de avertizare prealabilă care sunt condițiile în care circulă călătorii cu tramvaiul pe linia 21, dacă este sau nu curățenie, cât durează călătoria.

Am constatat și personal că, după instalarea gardurilor care delimitează șina de restul carosabilului, tramvaiul circulă fără să mai fie împiedicat de blocajele din trafic. Ne dorim cât mai rapid tramvaie noi în București. Suntem în licitație. Nu s-au mai cumpărat tramvaie în Capitală din 1974, adică de 45 de ani!!!”, a declarat Gabriela Firea pentru Cancan.

sursa foto: Cancan

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate