Gabriela Firea, alături de Alessandra Stoicescu, la botezul fetiței sale: "Îi dorim din suflet o viață lungă și fericită"

Alessandra Stoicescu a organizat, astăzi, botezul fetiței sale.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Alessandra Stoicescu a organizat, astăzi, botezul fetiței sale. Alături de ea și soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost și buna ei prietenă și fostă colegă, Gabriela Firea.
Edilul Capitalei a atras atenția cu ținuta ei - albă, dantelată și cu tul în partea de jos și care amintește, cumva, de o rochie de mireasă.

"Botez Sara Maria Francesca!❤️
Ii dorim din suflet o viata lunga si fericita! Sa fie bucuria zilnica a parintilor ei minunati : Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu.Sa fie binecuvantata!🙏", este mesajul transmis de Gabriela Firea.

fara descriere

Alessandra Stoicescu primește sfaturi pentru fetița ei, Sara, de la Laura Cosoi

Încă de când era însărcinată cu Sara, Alessandra urmărea pe rețelele de socializare cum Laura pleca cu fiica ei, Rita, în primele lor vacanțe, fără bonă, doar în familie. Acum a întrebat-o pe Laura de unde a avut relaxarea și curajul de a face distanțe lungi cu un bebeluș, ce a pus în bagaje și toate detaliile necesare pentru o vacanță în trei în Maldive, Israel, la schi în Italia sau la plajă în Franța. Fiind de față și Sergiu, soțul Sandrei, n-a mai fost necesar să își ia notițe, iar după vreo oră de vorbit, s-au despărțit amândouă fericite, Laura salutând-o și pe micuța Sara, care tocmai a împlinit 2 luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate