Gabriela Firea l-a lăsat pe Robert Negoiță fără un teren de 250.000 euro, la două luni după ce i-a botezat băiețelul! EXCLUSIV

Un teren de 250.000 euro a trecut din posesia lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3, în cea a firmei imobiliare controlate de Gabriela Firea.

Autor: Radu Constantin

O firmă imobiliară controlată de Gabriela Firea a preluat de la Robert Negoiță un teren de 250.000 euro prin executare silită. Întrăinarea bunului s-a produs pe 9 aprilie 2014, conform declarației de avere a rimarului sectorului 3. La acea vreme, Gabriela Firea era senator și se afla în relații foarte bune cu Robert Negoiță, cu care acum este ”la cuțite”.

Robert Negoiță
Robery Negoiță, primar încă 4 ani

În mai 2014, Robert Negoiță a trecut în declarația lui de avere la capitolul ”bunuri înstrăinate”, un teren de 249.825 euro către Tudor Imob Media SRL, firmă imobiliară la care Gabriela Firea este asociată cu fiul ei, Tudor Ștefan. Forma înstrăinării este ”executare silită”, însă din document nu este foarte clar dacă terenul respectiv a fost scos la licitație sau a fost preluat de firma familiei Firea pe baza unui contract cu titlu executor.

avere Negoiță
Robert Negoiță, declarația de avere din 2014
firma Gabriela Firea
Gabriela Firea este și azi acționar la firma de imobiliare [Sursa foto: Declarație de interese Gabriela Firea 2020]

Interesant este că la vremea respectivă, Gabriela Firea și Robert Negoiță erau în relații foarte apropiate. Cu doar două luni înainte de executarea silită, Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat băiețelul cuplului Robert Negoiță – Sorina Docuz. Evenimentul a avut loc la o biserică din cartierul Titan, micuțul primind numele de Vlad Cezar. La evenimentul care a urmat, au fost prezenți peste 500 de invitați.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

În 2018, Tudor Imob Media SRL a primit peste 200.000 lei de la CNAIR pentru exproprierea unei suprafețe de teren arabil intravilan de 550 mp, situată în Voluntari, în vederea construirii unui tronson între București și Ploiești a autostrăzii care ar urma să lege Capitala de Brașov.

Exproprierea s-a făcut la prețul de 79 euro/mp iar presa scria la acea vreme că parcela intrată în posesia statului face parte dintr-un teren mai mare, de circa 1 hectar, pe care societatea controlată de Garbriela Firea o are în Voluntari.

botez negoita
În 2014, Firea i-a botezat fiul lui Negoiță

Gabriela Firea este asociată la firma Tudor Imob Media SRL, acolo unde deține 20 de acțiuni, în valoare de 200 lei. La firmă mai deține acțiuni fiul Gabrielei Firea, Tudor Ștefan precum și alte două persoane apropiate fostului primar al Capitalei.

Conform informațiilor de la Ministerul Finanțelor Publice, firma nu a mai avut activitate din anul 2016, însă, paradoxal, a terminat anii 2017 și 2018 pe profit. Acum doi ani, societatea a avut chiar un profit net frumușel: 1,23 milioane lei, raportat la o cifră de afaceri zero. Anul trecut, firma acumulase datorii de 2,5 milioane lei dar și active imobilizante de 3,2 milioane lei.

Din foarte buni prieteni și aliați, Gabriela Firea și Robert Negoiță au ajuns astăzi cei mai mari dușmani. După ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei, Gabriela Firea l-a numit pe Robert Negoiță ”terorist politic” iar edilul sectorului 3 a spus despre Firea că ”nu știe să piardă” și că ”atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec”.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea contestă alegerile din București. „Sunt indicii că lucrurile nu au fost corecte”

Unde locuiește Nicușor Dan și ce chirie plătește lunar?

Gabriela Firea, criză de nervi după declarația lui Nicușor Dan: „Aseară am vrut să sparg televizorul cu pantoful”

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Bombă despre vaccinul Pfizer! S-a aflat adevărul. E vorba de cel mai periculos efect

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies