Gabriela Firea, postare halucinantă pe internet, după ce mai multe asociații au donat bani pentru ridicarea primului spital oncologic pentru copii

Gabriela Firea a creat revoltă, după ce a postat un mesaj pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În luna august 2019, membrii trupei Metallica au donat 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața pentru a construi primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Trupa a susținut un concert în România, la București, în luna august.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, se arată pe pagina de Facebook a asociației Dăruiește Viața.

Recent, însă, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a creat revoltă în rândul oamenilor, fiind vorba despre construirea spitalului.

”Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat da radioterapie! Da ce? Luati unu din aia 35 da milioane euroi donati! Nu asa ati mancat la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane da la plus scuzi de la magicacamp! #marscumanipualrile”, este mesajul distribuit de Gabriela Firea.

Citeste si: Doliu în familia lui Mircea Dinescu. Soția poetului a murit la doar 58 de ani răpusă de o boală gravă

fara descriere

Citeste si: Omagiu pentru Răzvan Ciobanu! O colecție i-a fost dedicată regretatului designer

Tudor Chirilă, mesaj după postarea Primarului Capitalei

Tudor Chrilă a reacționat și el la postarea Gabrielei Firea: ”Deci ce si-a zis Gabriela Firea? Cu traficul am rezolvat, cu infrastructura de apa si electricitate am rezolvat, cu parcarile am rezolvat, cu transportul in comun am rezolvat, centura Bucurestiului e functionala, administratia publica functioneaza brici, cu urbanismul e rezolvat, acum ca am timp liber pot sa-mi bat joc linistita de niste oameni care construiesc un spital pentru copiii bolnavi de cancer”.

Citeste si: Viorica Dăncilă, decizie incredibilă: ”M-am hotărât să nu mai citesc de pe foi”

Vice-președintele asociației și-a spus poziția

”În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.
Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic?

Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate