Gafă incredibilă a făcut un polițist care a vrut să-i ia permisul lui Cătălin Moroșanu! Adevărul despre identitatea Faimosului de la Survivor! Dezvăluiri exclusive

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 poartă un alt nume în buletin, iar acest lucru i-a adus și ceva neplăceri.

Cătălin Moroșanu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Cătălin Moroșanu este cunoscut în toată țara ca ”Moartea din Carpați”, unul din luptătorii care au pus România pe harta competițiilor de contact. Toată lumea îl știe pe Moroșanu, inclusiv polițiștii care-l opresc din cand în când în trafic.

De multe ori aceștia sunt tentați să-i treacă cu vederea anumite greșeli, după ce îl recunosc, însă nu chiar toți.

Cătălin nu a putut să plăteacă amenda pentru că polițistul i-a greșit numele

Cătălin Moroșanu se luptă ce aproape un an și jumătate cu polițiștii de la IPJ Galați, care l-au lăsat fără permis pe raza municipiului Tecuci. Moroșanu a scăpat piciorul pe accelerație, însă nu asta a fost neapărat problema. Agentul care i-a completat procesul verbal l-a recunoscut și i-a trecut numele de scenă pe actul respectiv: Cătălin Moroșanu, în loc de cel din buletin, ”Moroșan”. A doua zi, luptătorul a mers la CEC pentru a plăti amenda la jumătate, așa cum prevede legea, însă acolo a dat peste o angajată mai puțin familiarizată cu sportul. Aceasta l-a anunțat pe Faimos că nu-i poate încasa banii pentru că numele din procesul verbal nu coincide cu cel din buletin.

Cătălin Moroșanu
Pe Cătălin îl cheamă, de fapt, Moroșan

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

În această situație, Cătălin Moroșanu s-a adresat justiției și a cerut anularea procesului verbal întocmit greșit de agentuil constator. Coform infromațiilor din dosar, acesta a fost prins circulând în localitate cu 105 km/h și s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și o amendă de 1305 lei.

Citeste si: Zanni dă vina pe Andreea Antonescu pentru eșecul Faimoșilor. „Pierdem pentru că o avem în echipă! E o piedică!” Cum se apără cântăreața

Moroșanu e în Dominicană, procesul continuă

Conform codului rutier, permisul se suspendă pentru conducătorii auto care depășesc cu 50 de km/h viteza maximă admisă în locul în care au fost surprinși de radar.

În cazul lui Moroșanu, acesta a depășit cu 55 km/h această limită și a cerut judecătorilor să constate că se afla în marja de eroare a aparatului radar, adică 5 km/h, ceea ce ar fi echivalat cu annularea măsurii de suspendare a permisului.

Citeste si: Simona Hapciuc explică de ce îl antipatizează profund pe Sebi, fostul ei coleg din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021

Prima instanță a dat dreptate poliției, procesul având loc la Judecătoria Tecuci și încheindu-se în iulie 2020. Sportivul a făcut însă apel, iar cazul va fi preluat de Tribunalul Galați. Momentan, nu a fost stabilit primul termen, însă cel mai probabil, Moroșanu nu va fi în țară la înfățișare. În prezent, luptătorul se află în Republica Dominicană, acolo unde se luptă pe trasee la Survivor România 2021. După cum decurge competiția, el nu va reveni prea curând în țară.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Pușcașu, ultimatum pentru Albert Oprea la Survivor România. „Ai rămas singur. Dacă nu te schimbi...”

Alin Sălăjean și Roxana Ghiță, primele reacții după ce Albert a fost nominalizat la Survivor România

Cătălin Moroșanu a fost lăsat fără 50.000 de euro de un Războinic de la Survivor România! Faimosul n-a suflat o vorbă despre asta! ”Dumnezeu le așază după...”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies