Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani! Angelo şi Melisa au primit un tort de la copiii Alinei Vidican, ai Valentinei Pelinel şi ai avocatei Simona Voiculescu! FOTO

Zilele trecute, gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Prietenii de familie ştiu că gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani. Afaceristul se află la închisoare, după ce a fost condamnat la 5 ani cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale, dar în numeroasa sa familie pare să domnească armonia.

Citeste si: Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul până la 38 de ani! Vezi motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea nu a mai dat examen!

Citeste si: Bacalaureat 2019. Cristi Borcea a luat BAC-ul la 26 de ani după ce a dat şpagă: „Am avut acolo o relaţie şi... Ce, voi vreţi să-mi spuneţi că n-aţi făcut niciodată şmecherii la examene?”

Citeste si: Dacă o vede Valentina Pelinel așa, înnebunește de ciudă! Ce se întâmplă cu Alina Vidican, rivala actualei doamne Borcea

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani. Mihaela Borcea le-a organizat o petrecere 

Recent, gemenii pe care Borcea îi are cu Mihaela, prima sa soţie, Angelo şi Melisa, au împlinit 16 ani. Mihaela Borcea, împreună cu o prietenă de familie, le-a organizat o petrecere în aer liber, iar pe una din mese au fost aşezate numai puţin de patru torturi. (citeşte despre scandalul mocnit dintre Alina Vidican şi Valentina Pelinel)

fara descriere

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani. Numele tuturor copiiilor lui Borcea au fost trecute pe o inimă roşie

De curând, gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani. Pe cel mai mare dintre torturi a fost aşezată o inimă roşie din glazură de ciocolată, pe care au fost trecute numele tuturor copiiilor lui Borcea: Patrick, Angelo şi Melisa (cu Mihaela Borcea), Alex şi Gloria (cu Alina Vidican), Milan, Rania şi Indira (cu Valentina Pelinel), dar şi Caroline, fetiţa pe care Borcea o are cu avocata Simona Voiculescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate