George Burcea a fost căutat de Fisc acasă la Andreea Bălan! E în legătură cu câștigurile actorului!

George Burcea a fost căutat de Fisc acasă la Andreea Bălan, acum aproape două luni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

George Burcea a fost căutat de Fisc acasă la Andreea Bălan, la adresa unde se află vila din Băneasa a cântăreței. Pe 10 februarie 2020, cu puțin timp înainte ca Andreea și George să se separe, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov a trimis, pe numele lui Burcea, o „decizie de regularizare a contribuțiilor asigurărilor sociale și sanatate”, act care fusese emis pe 26 septembrie 2019. (vezi câți bani câștigă, cu adevărat, George Burcea)


In articol:

Citeste si: Reacția lui George Burcea după ce Andreea Bălan a spus că vrea un tată exemplar pentru fetițele ei: "Vrei un..."

Citeste si: VIDEO | Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj dur în miez de noapte: „Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Burcea este actor și realizează venituri din activități independente, care trebuie impozitate. Stabilirea și regularizarea contribuției de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice se fac pe baza declarației de venit estimat/normei de venit și a declarației privind venitul realizat/declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, precum și pe baza informațiilor din evidența fiscală.

George Burcea a fost căutat de Fisc acasă la Andreea Bălan. Cântăreața i-a dat block

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea e mai tensionată ca niciodată. Totul a pornit în momentul în care George Burcea a început să posteze imagini cu fetițele sale pe instastory, doar pentru ca următoarele fotografii să fie de o violență extremă. Andreea Bălan, fără să stea pe gânduri, i-a dat ”block” de pe conturile fetițelor sale, iar George Burcea a făcut o adevărată criză de nervi.

"Când coa$%^ fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net! Bravoo”, a fost prima postare. Dar George Burcea nu s-a mulțumit cu atât, ci încercând să fie subtil în dorința lui de a-și sublinia viața grea alături de Andreea Bălan, femeia cu care s-a căsătorit și căreia i-a făcut două fetițe, a mai făcut niște postări: ”Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV, care-și dau duhul pentru familie, care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan, mesaj emoționant după scandalul cu George Burcea: „Îmi doresc ca Ella și Clara sa fie mai fericite...”

Andreea Bălan a filmat un clip într-un loc blestemat! Insula sufletelor pierdute din inima Bucureștiului

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Andreea Bălan, adorabilă la doar 10 anișori! Cântăreața a făcut un show de neimaginat de față cu Mihai Constantinescu și cu actualul ei naș, Aurelian Temișan Video spectaculos...

Părăsit de Andreea Bălan de câteva luni, George Burcea a început abia acum să plângă! ”Se sting...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies