George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru pentru că nu a înțeles textul? Vezi cine a decis ca actorul să nu mai facă parte din distribuție!

George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru intitulată Eternul spectator.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru, pe vremea când era student la Facultatea de Teatru și Film. Atunci, el a colaborat cu Ioan Gyuri Pascu la Teatrul spiritual, un proiect al artistului decedat în 2016 și al fostei soții a acestuia, scriitoarea Daniela Marin. ”Aveam foarte puțin timp la dispoziție și trebuia să adunăm încă patru actori pe lângă noi trei. Până la urmă am adunat doar trei, pentru că cel de-al șaptelea personaj – Eternul Spectator – a venit singur și s-a cerut să fie (Ana Cimpoca)”, a mărturisit Daniela Marin pentru artfestival.ro.

“Ceilalți trei erau studenți în ultimul an la UNATC: Alexandra Băcăoanu, Iulian Burciu și George Valentin Burcea. Nu le-a fost ușor acestor tineri să rostească un text pe care aproape nici ei nu-l puteau pricepe. Sau, îl pricepeau, dar nu-l înțelegeau cu totul. Și totuși, trecând prin acest creuzet al repetițiilor, primul spectacol (17 decembrie 2014) a fost un succes extraordinar”, a mai povestit Daniela Marin. (vezi câți bani câștigă George Burcea)

Citeste si: George Burcea, prima reactie publica dupa despartire: ''Andreea stia ca eu am consumat substante''

Citeste si: VIDEO | Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Citeste si: Alertă pentru șoferi: Se scumpește RCA! Creșteri de până la 180% - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Aurelian Temișan, despre o posibilă relație dintre soția sa și George Burcea

George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru: "Este firesc să asistăm la asemenea schimbări"

„Scenariul acestui prim spectacol respecta întocmai cartea autoarelor Daria Gănescu şi Daniela Marin. Ceea ce nu s-a mai întâmplat pentru a doua reprezentaţie, cea din ianuarie 2015. Eternul Spectator era acum un alt spectacol, scenariul său cuprinzând şi fragmente din carte, dar nu numai. Aşa cum s-a schimbat scenariul, s-au schimbat şi rostitorii lui de-a lungul timpului. George Valentin Burcea a fost înlocuit de Flavius Călin, iar Ana Cimpoca a fost înlocuită de Ioana Ancea. Este firesc, foarte firesc să asistăm la asemenea schimbări. Doar este un creuzet, un laborator. Când vine vremea, se schimbă substanţele şi se încearcă obţinerea aceluiaşi aur alchimic.”, a mai explicat Daniela Marin.

În prezent, George Burcea este cercetat pentru că a consumat cocaină și s-a urcat la volan după ce s-a drogat George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan. În acest context, se vorbeşte tot mai insistent despre un divorţ. Deocamdată, nu este nimic stabilit, deși cei doi au discutat de această posibilitate și, de ceva timp, Andreea Bălan nu mai vorbește cu George nici măcar pe conturile de socializare.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Doliu în PSD! COVID-19 l-a învins. A intrat în comă la spital

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

De data asta, George Burcea a comis-o grav. Mai rău nu se putea...

Andreea Bălan a luat foc când a văzut mesajul lui George Burcea despre nunta de pe plajă! Exclusiv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies