George Burcea, despre scandalul drogurilor: ”Cineva m-a turnat la poliție”! La cine se referă soțul Andreei Bălan?

Noi informații apar în scandalul drogurilor, în care soțul Andreei Bălan a fost implicat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost prins sub influența substanțelor interzise de către poliție. Interesant este că acesta nu crede că situația în care a ajuns este una întâmplătoare. Din contră, actorul crede că a fost ”turnat” la poliție, însă a refuzat să dea numele celui (sau celei) care a făcut-o.

fara descriere

Afirmația surprinzătoare a lui George Burcea a fost postată într-un comentariu, pe contul lui de socializare. Burcea i-a răspuns unui prieten virtual care a spus: ”M-am uitat acum la dosarele vip de pe ..., cu Brancu și Capatos. Ăștia de-au turnat la miliție. George, cuntam alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană”, i-a scris un urmăritor lui George.

fara descriere

Citeste si: George Burcea era animator la petrecerile de copii, înainte s-o cunoască pe Andreea Bălan! În timpul facultății, actorul îl juca pe Sportacus din Orășelul Leneș

Citeste si: Fata Elenei Cârstea e distrusă! S-au împlinit 4 ani de la moartea fratelui ei, Brett: ”Îmi lipsești mai mult decât pot exprima în cuvinte!”

Citeste si: Andreea Bălan a răbufnit pe Instagram când a văzut că viața ei este comentată la televizor: „Nu e mai bine să nu își mai dea nimeni cu părerea?”

Ce a răspuns soțul Andreei? ”... m-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva... o să vă spun cândva”, a scris George Burcea pe contul lui de socializare.

L-a ”turnat” Andreea Bălan pe soțul ei la poliție?

fara descriere

Cine l-a turnat pe George sau cine crede el că l-a turnat, rămâne deocamdată un mister. Probabil că puțini sunt cei care știau de problemele pe care el le avea iar în seara respectivă, în prezența poliției se mai afla soția lui, Andreea Bălan. Așa că indiciile par să ducă chiar către interpretă, dar să nu ne hazardăm... Cel mai probabil, chiar George va face public numele persoanei care ”l-a turnat” la poliție în această problemă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate