George Burcea, despre scandalul drogurilor: ”Cineva m-a turnat la poliție”! La cine se referă soțul Andreei Bălan?

Noi informații apar în scandalul drogurilor, în care soțul Andreei Bălan a fost implicat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost prins sub influența substanțelor interzise de către poliție. Interesant este că acesta nu crede că situația în care a ajuns este una întâmplătoare. Din contră, actorul crede că a fost ”turnat” la poliție, însă a refuzat să dea numele celui (sau celei) care a făcut-o.

Afirmația surprinzătoare a lui George Burcea a fost postată într-un comentariu, pe contul lui de socializare. Burcea i-a răspuns unui prieten virtual care a spus: ”M-am uitat acum la dosarele vip de pe ..., cu Brancu și Capatos. Ăștia de-au turnat la miliție. George, cuntam alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană”, i-a scris un urmăritor lui George.

Citeste si: Sportul românesc, în doliu! Legenda „Profesorul” a murit din cauza COVID-19 - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: George Burcea era animator la petrecerile de copii, înainte s-o cunoască pe Andreea Bălan! În timpul facultății, actorul îl juca pe Sportacus din Orășelul Leneș

Citeste si: Fata Elenei Cârstea e distrusă! S-au împlinit 4 ani de la moartea fratelui ei, Brett: ”Îmi lipsești mai mult decât pot exprima în cuvinte!”

Citeste si: Andreea Bălan a răbufnit pe Instagram când a văzut că viața ei este comentată la televizor: „Nu e mai bine să nu își mai dea nimeni cu părerea?”

Ce a răspuns soțul Andreei? ”... m-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva... o să vă spun cândva”, a scris George Burcea pe contul lui de socializare.

L-a ”turnat” Andreea Bălan pe soțul ei la poliție?

Cine l-a turnat pe George sau cine crede el că l-a turnat, rămâne deocamdată un mister. Probabil că puțini sunt cei care știau de problemele pe care el le avea iar în seara respectivă, în prezența poliției se mai afla soția lui, Andreea Bălan. Așa că indiciile par să ducă chiar către interpretă, dar să nu ne hazardăm... Cel mai probabil, chiar George va face public numele persoanei care ”l-a turnat” la poliție în această problemă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Informația despre COVID-19 care dă TOTUL peste cap! Lumea medicală este bulversată de noua descoperire

Viviana Sposub, la un pas de moarte! Iubita lui George Burcea a suferit un accident teribil. Momente sfâșietoare

Andreea Bălan, anunț despre căsnicia ei cu George Burcea: "Ce s-a scris în presă e adevărat"

De ce nu se grăbește Andreea Bălan cu divorțul de George Burcea și de ce așteaptă rezultatul din dosarul de droguri! Informații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies