George Burcea era animator la petrecerile de copii, înainte s-o cunoască pe Andreea Bălan! În timpul facultății, actorul îl juca pe Sportacus din Orășelul Leneș

George Burcea, soțul Andreei Bălan, și-a început cariera de actor făcând pe animatorul la petrecerile de copii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a lucrat ca marinar până în urmă cu 8-9 ani, după care și-a dat seama că vrea să fie actor. S-a întors pe ”uscat”, a intrat la facultate și a trebuit să muncească pentru a se putea întreține în București.

În 2013, când nimeni nu știa cine este George Burcea, acesta a început să facă bani în calitate de animator la petrecerile de copii. Trebuie menționat faptul că această ”muncă” nu e deloc una străină de tinerii actori sau de studenții la actorie. Mulți dintre aceștia lucrează ca animatori și întruchipează peronaje pentru copii chiar și după ce se angajează în teatru, pentru că în acest fel își rotunjesc veniturile și au ocazia să-și exerseze calitățile în fața unui public absolut onest și dornic să interacționeze.

Citeste si: Andreea Bălan, pusă la zid de următorii de pe Instagram. Ce a răspuns a dat artista când a fost întrebată de soțul ei: „El este cel care...”

Citeste si: Obiect straniu în România. Acum câteva zile a fost văzut în SUA - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan a răbufnit pe Instagram când a văzut că viața ei este comentată la televizor: „Nu e mai bine să nu își mai dea nimeni cu părerea?”

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima apariție publică după scandalul cu drogurile și despărțirea | EXCLUSIV

Ei bine, în cazul lui George, unul dintre personajele pe care le-a jucat la petrecerea unui om de afaceri din Capitală (și nu numai) se numește Sportacus și este super-eroul agil din ”Orășelul leneș”, un show de televiziune la mare modă la mijlocul anilor 2000.

Sportacus este sportiv și acrobat, un adevărat model pentru băieței. Cea mai bună preietenă a lui este Ștefania (preferata fetițelor), nepoata primarului din Orășelul Leneș, iar cei doi luptă împotriva răutăciosului Robbie Putrezitul, care încearcă mereu să le pună bețe în roate. În varianta originală, rolul lui Sportacus este jucată de Magnus Scheving, dublu campion mondial la atletism.

George Burcea, de la Sportacus la Teatrul Spiritual, lângă Gyuri

Totuși, George Burcea nu s-a limitat doar la roluri de animator, în timpul facultății. Puțini știu că soțul Andreei Bălan i s-a alăturat lui Ioan Gyuri Pascu în proiectul ”Teatru Spiritual”. Student fiind, în 2015 George a jucat în piesa ”Eternul spectator”, alături de regretatul artist într-un proiect de avangardă. ”Aveam foarte puțin timp la dispoziție și trebuia să adunăm încă patru actori pe lângă noi treu. Până la urmă am adunat doar treu, pentru că cel de-al șaptelea personaj – Eternul Spectator – a venit singur și s-a cerut să fie (Ana Cimpoca). Ceilalți trei erau studenți în ultimul an la UNATC: Alexandra Băcăoanu, Iulian Burciu și George Valentin Burcea. Nu le-a fost ușor acestir tineri să rostească un text pe care aproape nici ei nu-l puteau pricepe. Sau, îl pricepeau, dar nu-l înțelegeau cu totul. Și totuși, trecând prin acest creuzet al repetițiilor, primul spectacol (17 decembrie 2014) a fost un succes extraordinar”, povestea Daniela Marin, fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman a ajuns, din nou, în atenția Oanei Zăvoranu: „Au fugit toți, ca să nu-i mănânci”

Veste bună pentru toată România! Iohannis a semnat decretul! Mai mulți bani pentru țară

Gata cu marea iubire? George Burcea și-a făcut bagajele și a părăsit casa Vivianei Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi

Primele imagini cu George Burcea, după ce Andreea Bălan a anunţat oficial despărţirea. Şi-a cărat toate hainele cu taxiul

Andreea Bălan și-a uimit fanii cu prima apariție după cearta cu soțul ei: "Ți-ai dat jos până și verigheta..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies