George Burcea pe cale să își fractureze gâtul pe platourile de filmare

Spre dezamăgirea susținătorilor săi, George Burcea s-a accidentat grav în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Susținătorii îl vedeau câștigătorul emisiunii
George Burcea pe cale să își fractureze gâtul[Sursa foto: Captură YouTube]

George Burcea părea să fie unul dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii “Ferma” și cu cele mai multe șanse la premiu, având deseori poziția de lider. Totuși, din păcate pentru artist și pentru fanii săi, acesta a fost nevoit să abandoneze lupta pentru cei 50.000 de euro mai devreme decât și-a imaginat, din cauza unei loviturii puternice suferite la spate în timpul duelului cu actorul Paul Diaconescu.( Citețte și :De ce se ascund Viviana și George Burcea? Relația lor, sub semnul problemelor financiare

Susținătorii îl vedeau câștigătorul emisiunii


In articol:

De asemenea, au fost publicate imagini cu nefericitul incident, George Burcea suferind o căzătură violentă, din cauza căreia ar fi putut să își rupă gâtul. Cu toate acestea, căzând de la o înălțime relativ mare, actorul s-a accidentat foarte tare la spate, iar situația sa medicală s-a înrăutățit, fapt ce a dus la eliminarea sa din competiție, deși mulți îl vedeau pe acesta câștigătorul emisiunii. 

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În plus, accidentul s-a petrecut sub ochii celorlalți concurenți, vizibil șocați de lovitura suferită de tatăl fetițelor Andreei Bălan. George Burcea este urmărit de ghinion, fiind și el unul dintre participanții la reality show-ul difuzat care s-au rănit serios în timpul competiției.

De precizat este că pe parcursul emisiunii protagonistul a avut și diferite conflicte cu unii colegii, Cel mai controversat conflict a fost după intrarea Andreei Antonescu unde interacțiunea dintre ea și George Burcea, trecutul lor fiind încordat din cauza divorțului lui de colega de trupă a artistei, Andreea Bălan. 

Andreea Antonescu, amenințare la adresa lui George Burcea: „Nu voi deschide eu războiul, dar să îl ferească Dumnezeu să o facă el”

Nici Burcea nu s-a lăsat mai prejos:„Ferma mi-a fãcut cea mai mare surprizã: aseara mi-a adus cea mai bunã voce femininã din România, femeia sfântã si exemplul perfect de “om cinstit” . Andra, Delia…..iertati-mă…”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare.

Galerie foto 
Citește și:

Puterea dragostei 9 octombrie: Mariana izbucnește în lacrimi și părăsește emisiunea: „M-am săturat...”

Fiul lui Constantin Măgureanu primeşte amenințări înfiorătoare: ”A zis că-mi taie în fiecare lună câte un deget”

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Cântăreața lui Băsescu a luat boala care le-a ucis pe Denisa Răducu și Ileana Ciuculete! ”Am luat virusul de la dentist”! Povestea unei vindecări miraculoase

Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea și Viviana Sposub s-au reîntâlnit și și-au dat frâu sentimentelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies