George Burcea s-a ras pe cap după ce un prieten i-a stricat tunsoarea: „I-am spus să-mi ia puțin din vârfuri, dar cred că a greșit-o” FOTO

George Burcea s-a ras pe cap și a explicat de ce a renunțat la podoaba capilară.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

George Burcea s-a ras pe cap și a postat fotografia pe contul său de Instagram. “I-am spus lui Zhenovie sã-mi ia putin din vârfuri, dar cred cã a gresit-o”, a explicat Burcea. Zhenovie este amicul său, actorul Ioan Burciu.

“Mãcar de-mi lãsa breton ca Ronaldo în 2002”, a mai scris Burcea,  care s-a referit la fotbalistul brazilian Ronaldo, care s-a ras și el pe cap la Campionatul Mondial din 2002.( vezi câți bani câștigă George Burcea)

Citeste si: Când s-a produs ruptura între Andreea Bălan și George Burcea? Iată când a plecat actorul de acasă

Citeste si: VIDEO| Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Viața Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: „Mai vine în vizită din când în când...”

În timp ce Burcea se amuză pe paginile de socializare, Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor ei de a face un vlog în care să vorbească despre despărţirea de actor. Andrea nu a spus nimic nou referitor la motivele care au dus la ruptura din relaţia lor, dar s-a declarat deranjată de comportamentul fostului soţ. Mai exact, Andreea Bălan nu a văzut cu ochi buni postările de pe reţelele de socializare ale lui George Burcea. 

George Burcea s-a ras pe cap. Andreea Bălan l-a acuzat de indecență

"Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase.", a spus Andreea Bălan în vlogul postat luni. 

"Despărţirea a fost inevitabilă fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie... Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent... El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine.", a mai spus Andreea Bălan. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan vorbește de ieșirile lui George Burcea: "O decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o"

Epidemia de coronavirus i-a dat ”interzis” la vizite! George Burcea nu mai intră în casa soției, Andreea Bălan

Andreea Bălan, strigăt de ajutor către fanii ei: „A trecut deja prin prea multe...”

Mesajul lui George Burcea, după apariția filmulețului de la ziua fetiței Andreei Bălan, în care el nu apare! Cui i l-a adresat?

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Andreea Bălan, strigăt de ajutor către fanii ei: „A trecut deja prin prea multe...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies