George, fratele lui Alex Zănoagă, intră în casa de la Puterea Dragostei?

Alex Zănoagă, concurentul de la Puterea Dragostei, are un frate care este și el vedetă tv.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

George Zănoagă, fratele mai mare al lui Alex, este cunoscut ca antrenor personal de fitness în viața reală și ca ispită într-un show tv. Mai mare ca vârstă ca Alex, dar și ca fizic, George are numeroase admiratoare, iar după trupul său suspină multe fete.

Ispita George și Mary de la Puterea Dragostei s-au cunoscut într-un show tv

De fapt, chiar și Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost atrasă de ispita George când au participat împreună într-un show tv.

fara descriere

Ei bine, de când Alex Zănoagă se află la Puterea Dragostei, dar mai ales de când acesta s-a cuplat cu Simina și are mereu conflicte cu diverși concurenți din casă, dar mai ales cu Jador, George este alături de fratele lui. Deranjat, la un moment dat, de posibilitatea ca un alt concurent să devină chiar agresiv cu Alex, George a spus că ”va reacționa” și că se va duce în Istanbul.

Citeste si: Dezvăluri șoc din casa Puterea dragostei! "Alex Zănoagă nu îl vede pe Jador ca pe o amenințare în relația cu Simina"! Thalida spune ce a observat în mediatizatul scandal din show

Citeste si: Simina îl iubește pe Alex Zănoagă la Puterea dragostei? O fostă concurentă spune tot adevărul! ”I-am văzut pe cei care se bat cu pumnul în piept că se plac sau cică ar forma un cuplu” EXCLUSIV

Citeste si: Jador și Alex Zănoagă s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul

A fost de ajuns pentru fanele lui să-și facă speranțe că îl vor vedea pe George la Puterea Dragostei. La numeroasele întrebări pe această temă, George nu a răspuns. Asta poate și pentru că, o adevărată ”ispită” e învăluită în mister!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate