Puterea Dragostei: Momente dramatice în casa fetelor! Roxana și Alex Zănoagă s-au îmbrâncit pe scări! Ce a fost în stare să-i facă lui Bogdan Mocanu

Roxana de la Puterea Dragostei a intrat în conflict cu Zănoagă și Bogdan Mocanu! S-au îmbrâncit pe scări și a anunțat că vrea să plece din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

De când Ana-Maria a intrat în casă și a spus că îl simpatizează pe Bogdan Mocanu, Roxana a făcut tot posibilul ca cei doi să nu petreacă timp împreună și să nu se cunoască mai bine. A apelat la tot felul de tactici, de la intrat cu forța în casa băieților în încercarea dipserată de a nu-i lăsa nici măcar să vorbească până la lacrimi menite să-l impresioneze și să-l înduioșeze pe fostul ei iubit.

„Hai în camera roșie, ca să nu vadă Roxana”, a spus Bogdan, ridicându-se și luând-o de mână pe Ana-Maria, după ce ea a spus că o doare să-l vadă lângă o altă fată.

„Mergem toți trei în camera roșie”, a spus Roxana, sărind peste canapea.

Citeste si: Puterea Dragostei: Roxana vrea să plece din emisiune din cauza lui Bogdan Mocanu: „Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta”

Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea dragostei a explicat de ce nu o mai vrea pe Bianca: "Orice om are o limită, mie mi-a fost de ajuns"

Citeste si: Promo Puterea dragostei 15.05. Simina l-a mințit pe Jador că e gravidă

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei, îmbrânceli cu Alex Zănoagă

Alex Zănoagă este cel mai înfocat susținător al potențialului cuplu format dinBogdan Mocanu și Ana-Maria. A intrat în conflict cu Roxana de mai multe ori după ce i-a spus să-l lase pe fostul ei iubit în pace, iar de data aceasta tot el s-a dus să o oprească din fuga ei spre camera roșie. Ulterior, și Bogdan Mocanu a fost prins la mijloc.

„Vreau să plec în momentul ăsta pentru că îmi fac rău. Nu stau aici să îl văd lângă alta. Să se duică și mă duc eu peste ei mai încolo. Nu mai vreau să stau în emisiunea asta!”, a spus Roxana printre lacrimi.

„Nu te ține nimeni cu forța”, i-a spus Andreea Mnatea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Roxana a ieșit din casă trântind ușa în urma ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate