Vedete

Gest emoţionant al unor fani pentru Alin Andronic de la Exatlon! Ce au făcut pentru fostul Războinic ”Mai frumos de atât nu puteam să încep anul”

Alin Andronic a fost emoţionat de mesajele şi gesturile fanilor săi, după ce acesta a revenit acasă de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

În zilele care au urmat după întoarcerea lui Alin Andronic de la Exatlon, fostul războinic a fost asaltat de mesaje de la fani. Mulţi dintre foştii săi susţinători au făcut şi gesturi emoţionante pentru Alin Andronic.

Zilele trecute, o familie care şi-a dorit nespus să-l întâlnească pe Alin Andronic, a mers în locurile în care acesta se pozase în Germania. Şi, spre surprinderea tuturor, oamenii au avut şansa chiar să-l întâlnească pe Alin Andronic.

”Mai frumos de atât nu puteam să încep noul an. Această familie frumoasă m-a căutat în locul unde am postat ultima poză în speranţa să ne întâlnim şi aşa s-a şi întâmplat. Nu ştiu ce am făcut ca să merit efortul lor, dar mi-au oferit o bucurie foarte mare”, este mesajul postat de Alin Andronic, lângă poza cu familia respectivă.

Fotografia este făcută pe malul apei în Schluchsee, localitate din Germania, unde s-a aflat Alin Andronic în aceste zile.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a fost finalist în competiţia Exatlon, Alin Andronic a plecat în Germania, acolo unde se află sora lui şi unde locuieşte şi el de ceva timp.
 

Galerie foto  Urmatorul articol