Vedete

Gest emoţionant al unor fani pentru Alin Andronic de la Exatlon! Ce au făcut pentru fostul Războinic ”Mai frumos de atât nu puteam să încep anul”

Alin Andronic a fost emoţionat de mesajele şi gesturile fanilor săi, după ce acesta a revenit acasă de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Gest emoţionant al unor fani pentru Alin Andronic de la Exatlon! Ce au făcut pentru fostul Războinic ”Mai frumos de atât nu puteam să încep anul”icon photo

În zilele care au urmat după întoarcerea lui Alin Andronic de la Exatlon, fostul războinic a fost asaltat de mesaje de la fani. Mulţi dintre foştii săi susţinători au făcut şi gesturi emoţionante pentru Alin Andronic.

Zilele trecute, o familie care şi-a dorit nespus să-l întâlnească pe Alin Andronic, a mers în locurile în care acesta se pozase în Germania. Şi, spre surprinderea tuturor, oamenii au avut şansa chiar să-l întâlnească pe Alin Andronic.

”Mai frumos de atât nu puteam să încep noul an. Această familie frumoasă m-a căutat în locul unde am postat ultima poză în speranţa să ne întâlnim şi aşa s-a şi întâmplat. Nu ştiu ce am făcut ca să merit efortul lor, dar mi-au oferit o bucurie foarte mare”, este mesajul postat de Alin Andronic, lângă poza cu familia respectivă.

Gest emoţionant al unor fani pentru Alin Andronic de la Exatlon! Ce au făcut pentru fostul Războinic ”Mai frumos de atât nu puteam să încep anul”

Fotografia este făcută pe malul apei în Schluchsee, localitate din Germania, unde s-a aflat Alin Andronic în aceste zile.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a fost finalist în competiţia Exatlon, Alin Andronic a plecat în Germania, acolo unde se află sora lui şi unde locuieşte şi el de ceva timp.
 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune