Iulian Pîtea, declaraţie şocantă despre Alin Andronic! ”S-a crezut la Eurosport, nu la Exatlon”! EXCLUSIV

Iulian Pîtea a dezvăluit de ce consideră Alin că ar fi fost nedreptăţit în finală!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Întors de mai bine de o săptămână din Republica Dominicană, Iulian Pîtea a explicat de ce s-a poziţionat de partea lui Beatrice Olaru în finală!

Exatlon este un show de televiziune si trebuie să înţeleagă toată lumea acest lucru. Poate tocmai de aceea, eu o admir foarte mult pe Beatrice, indifent că este blamată că a câştigat. Până la urmă, ea a luat trofeul în urma unui regulament internaţional, nu a fost ea sau eu cei care să decidem! Tăria şi curajul de care a dat dovadă au fost extraordinare! Betty, vă spun cu mâna pe inimă, a fost fabuloasă, pentru că a venit la această competiţie fără să ştie să înoate şi a avut o evoluţie şi o ambiţie extraordinare”, a declarat Iulian, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Iulian Pîtea spune tot ce crede despre Alin Andronic! De ce consideră el că a pierdut finala

Pe de altă parte, ”războinicul” a ţinut să facă şi o analiză între cei doi competitori din ultimul act.(citeşte declaraţia lui Yamato Zaharia despre ”războinici”! De ce consideră că nici măcar unul nu ar fi împărţit premiul)

”Dacă ar fi să fac o comparaţie între Alin şi Betty în finală, ei bine, Alin a ajuns în Republica Dominicană pregătit! Adică, evoluţia lui în concurs a fost una constantă şi foarte bună. El a venit la un nivel foarte înalt de performanţă în competiţie şi a rămas acolo. Alţii, precum Betty, au avut o creştere în show de la o săptămână la alta! Ce ar fi de spus însă, în final, şi vreau să înţeleagă toată lumea acest lucru. Alin a avut o problemă, s-a simţit mai mult un sportiv prezent la un campionat mondial, antrenat bine de dinainte, decât un participant la Exatlon, şi, când a ajuns acolo, pe traseu, şi a văzut de fapt că este show, nu prea a acceptat situaţia, cel puţin în ultimul act”, a spus Pîtea, care a mai specificat un lucru foarte clar.

fara descriere

”Eu am inteles de la început totul, pentru că am mai participat într-un show de genul acesta, şi am realizat exact cum funcţionează emisiunea şi că regulile se pot schimba oricând. Până la urmă, din punctul meu de vedere, cred că Alin s-a crezut la Eurosport şi nu la Exatlon. Aici a fost greşit! În rest, este un atlet complet”, a conchis ”Războinicul”.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate