Gest incredibil al unui tânăr din Timiş care a găsit 95.000 de euro în mobila luată de pe internet

Un bărbat din Timiş a trăit o experienţă cum rar întâlneşti, după ce a găsit într-o mobilă cumpărată la mâna a două o adevărată avere. În ciuda sumei pe care o putea păstra liniştit, Samuel Stanici, în vârstă de 33 de ani, a dat dovadă de bunătate şi i-a înapoiat proprietarului, după mult efort depus.

Distribuie pe:

Autor: G.S.

 

Crescut într-o familie cu 12 copii şi la rândul său tată de patru copii, muncitor în Belgia pentru a oferi familiei sale un trăi cinstit, a trăit o experienţă pe care nu o va uita niciodată.

Samuel, care locuieşte în prezent în satul Bichigi din Timiş, a intrat pe un site de anunţuri şi a cumpărat de la un bărbat o piesă de mobilier la mâna a doua.

La prima vedere, nimic nu părea suspect, până când, unul dintre copii, jucându-se în dulap, a găsit în interior o cutie metalică.

Samuel şi soţia sa au deschis cutia şi au fost şocaţi, numai bacnote de 500 de euro se aflau în interiorul acesteia, în total se aflau acolo 95.000 de euro.

„A fost un şoc mare. Când am văzut prima dată situaţia, nu ştiam ce se întâmplă. Prima dată am crezut că nu e real. După 10 minute mă întrebam dacă e realitate ce se întâmplă. Nu a fost uşor. Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă. Bine că am avut soţia şi am mai povestit cu ea.

A fost foarte greu. Aveam impresia că m-a pus cineva la probă, că vine o mafie la mine. Nu mai ştiam cum să o scot la capăt“, povesteşte Samuel pentru “Adevărul”.

Neliniştit pentru că nu ştie de unde provin banii, Samuel a plecat în căutarea deţinătorului sumei împreună cu un prieten, după stabilirea unui plan bine pus la punct.

„Mă gândeam că poate banii nu sunt ai celui de la care am cumpărat mobilă, poate a stat în chirie.

Eu am vrut să fiu sigur sută la sută că banii merg acolo unde trebuie“, a declarat Samuel.

Cei doi au întrebat prin vecini şi au aflat că tânărul care a vândut mobila a moştenit casa de la tatăl său şi, pentru că o renova după gustul său, a pus în vânzare mobilierul din casă. Cu aceste informaţii, cei doi l-au contactat pe vânzătorul mobilei.

Au ajuns la concluzia că tânărul este beneficiarul real al banilor, proveniţi cel mai probabil din vânzarea unor proprietăţi deţinute de tatăl său. Atunci i-au spus că au găsit în mobilă nişte bani. Nu i-au spus despre ce sumă este vorba, chemându-l la Bichigi să îi înmâneze banii.

Contactat de „Adevărul“, proprietarul mobilei şi al banilor, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, a declarat că nu ştia de cei 95.000 de euro deţinuţi de tatăl său. Bărbatul l-a recompensat pe Samuel cu suma de 9.500 de euro a declarat că a fost profund impresionat de gestul tânărului. „A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni“, a declarat bărbatul din Arad.

Citeşte mai mult pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mesaje iti transmit visele in functie de zodie

Fotografia fierbinte a anului! Carmen de la Sălciua, goală în pat!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Gheorghe Nica, condamnat la 27 de ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies