Gest mare al milionarului Victoraș Micula: ”Pun la dispoziția statului hotelul Crișana din Băile Felix!”

Victoraș, fiul milionarului orădean Viorel Micula, a anunțat că familia lui a pus la dispoziția statului un hotel care poate fi folosit în contextul luptei împotriva coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Victoraș, fiul milionarului orădean Viorel Micula, a anunțat că familia lui a pus la dispoziția statului un hotel care poate fi folosit în contextul luptei împotriva coronavirusului. Personaj controversat, implicat în diverse scandaluri mondene, Victoraș și-a informat prietenii virtuali de decizia familiei încă de acum câteva zile, strângând sute de aprecieri la mesajul său. 

Citeste si: Cum s-a ”răzbunat” Victoraș Micula pe mascații care au intrat peste el în casă? Milionarul cu elicopter va putea din nou să poarte armă

Citeste si: Victoraș Micula a șters postările prin care anunța că va fi arestat și a dat-o pe religie: ”Dumnezeu să vă binecuvânteze”

”Pentru a veni in sprijinul Autoritatilor am decis sa pun La dispozitia statului Hotelul CRISANA detinut de familia mea din BAILE FELIX!
PS: Pentru rautaciosi va rog sa va abtineti de la comentariii.Statul isi va asigura Personalul, intrucat nu pot obliga angajatii sa se expuna la nici un pericol.”, a scris Victoraș Micula

fara descriere

De menționat că frații Micula au câștigat recent un proces împotriva României, la tribunalele internaționale, iar banii de despăgubiri - circa 300 de milioane de dolari cu tot cu penalizări - au fost deja plătiți de Guvernul Orban, la finalul anului 2019.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate